Benjamin Ingrossos lycka efter uppbrottet från Linnea Widmark

Benjamin Ingrosso
Sedan uppbrottet från Linnea Widmark har Benjamin Ingrosso varit öppen med att han har haft det tufft.
Nu avslöjar artisten att han äntligen börjar må bättre.
Annons

Artisten Benjamin Ingrosso, 22, och influencern Linnea Widmark, 23, träffades redan i tonåren. I flera år hade de ett av- och på-förhållande men i mars 2019 bekräftade Benjamin att deras kärlekssaga nått ett slut. I samband med detta släppte han låten I’ll be fine somehow, som handlar om den tuffa tiden efter uppbrottet.

Annons

Ett par månader senare gästade Benjamin TV4-programmet Renées brygga. Han avslöjade då att han inte kommit över ex-flickvännen än.

– Alla säger till mig att jag kommer må skitbra men nej, jag gör fan inte det nu, sa han vid tillfället.

Annons

Benjamin Ingrosso om uppbrottet

När Benjamin Ingrosso var med i Nyhetsmorgon i januari berättade han att han börjat gå till en psykolog, dels för att lära känna sig själv bättre men även för att bearbeta den avslutade relationen.

– Uppbrottet tog mycket längre tid att komma över än jag trodde. Jag behövde bearbeta det och fråga mig själv varför och så, sa han då.

Sedan dess har Benjamin Ingrosso fokuserat en hel del på musiken samt umgåtts tätt med sin familj och sina vänner. För ett par veckor sedan åkte han till Gotland för att spela in den kommande säsongen av Så mycket bättre och enligt artisten själv var dessa dagar bland de bästa i hans liv.

Vändningen efter tuffa tiden

Det verkar onekligen som att Benjamin mår mycket bättre än han gjorde bara för ett halvår sedan. På sin Instagram story bekräftar han att det går framåt, men erkänner samtidigt att tiden efter uppbrottet från Linnea Widmark har varit tuff.

Annons

”Är du lycklig?”, undrar en följare, varpå Benjamin Ingrosso svarar:

”Det är jag faktiskt! Det har varit ett och ett halvt år av upp- och nedgångar, hitta mig själv, skriva mycket och jag har försökt fokusera på att vara lycklig i stunden, vilket jag blir bättre på för varje dag”.

FOTO: Karl Melander/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…