Benjamin Ingrosso stoppas – nu rasar tittarna: ”Inte acceptabelt”

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrossos program Benjamin's plockades plötsligt bort av TV4 i tablån.
Beslutet har nu fått tittarna att rasa.
”Gäller att prioritera rätt tv4”, skriver en person på Instagram.
0:52

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

(0:52)

Benjamin Ingrosso, 24, ligger inte på latsidan. Inte nog med att släppa framgångsrik musik så har artisten dessutom fått sitt egna tv-program. I Benjamin's får tittarna hänga med när artisten gästas av andra kändisar som han lagar mat och sjunger tillsammans med.

Programmet plockades bort efter kritiken

Just nu är programmet aktuellt med sin andra säsong efter att premiärsäsongen snabbt kom att bli en stor succé. Faktum är att programmet visade sig mottas bättre av det svenska folket än vad Benjamin hade kunnat ana.

– Det är faktiskt helt otroligt, det trodde jag aldrig förra året. Det gick bättre än jag hade förväntat mig, har Benjamin Ingrosso tidigare berättat i TV4 Nyhetsmorgon.

Exklusivt
Robinson-Gorms mörka förflutna: ”Polisen var involverade”

Den pågående säsongen har däremot mötts av kritik. Det var när Benjamins farmor och farfar gästade programmet som tittarna plötsligt fick nog. Benjamins farmor svor nämligen en hel del, något som hennes egen make reagerade starkt på. I programmet sa maken till och med till sin hustru att sluta med beteendet. Efter detta delade även flera tittare med sig av sina tankar kring att svära och menade att det inte passade in i tv-rutan.

Under tisdagskvällarna på fyran är det alltså just Benjamin vi får hänga med. Men kanske märkte du att programmet inte sändes under gårdagen? I teasern för avsnitt fyra, som borde ha sänts under gårdagen får vi veta att stjärnan gästas av journalisten Steffo Törnquist, 66, komikern Klas Eriksson, 36, och artisten Moonica Mac, 31. Men avsnittet stoppades från att sändas och anledningen till det var att VM-playoffmatchen i fotboll mellan Sverige och Polen tog upp plats i tablån.

Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Se klippet här!

Tittarnas ilska efter TV4:s beslut

Beslutet från TV4:s sida att sända matchen istället för Benjamin's visar sig nu väcka starka reaktioner. På Benjamins Instagram har han nämligen lagt ut informationen om varför avsnittet uteblir, vilket fått följarna att rasa.

”Suck. Fotbollen kan väl gå på en sportkanal eller på sjuan”, skriver en person.

”Va? Fotboll borde ju inte gå före Benjamins? Gäller att prioritera rätt tv4”, skriver en annan.

”Detta är inte acceptabelt. Avboka fotbollen! Benjamin’s är bäst”, skriver en tredje.

Som tur är så är Benjamin's är tillbaka i tv-rutan redan nästa vecka.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4/Carolina Byrmo/TT

SENASTE NYTT!