TV4-tittarnas hårda kritik efter händelsen i Benjamin's: ”Förskräckligt”

Benjamin Ingrosso

Just nu sänds den andra säsongen av Benjamin's på tv.
Efter det senaste avsnittet har Benjamin Ingrossos program mötts av kritik från TV4-tittarna.
”Förskräckligt”, skriver en person på Instagram.
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

Benjamin Ingrossos, 24, karriär fortsätter att skjuta i höjden och framgångarna väller in. Just nu är han aktuell med säsong två av sitt egna program Benjamin's där han bjuder in gäster som han lagar mat och sjunger med.

I det senaste avsnittet av programmet fick Benjamin besök av stjärnkocken Tom Sjöstedt, 46, skådespelaren Erik "Jerka" Johansson, 43, sångerskan Miss Li, 39, samt Benjamins farmor och farfar. Benjamins farmor och farfar, som han snarare kallar nonno och nanna, har en speciell koppling till varandra då de är kusiner med varandra.

Exklusivt
Helenas ilska efter orden om hennes utseende: ”Mardrömmar”

Biancas avslöjande om programmet

Storasyster Bianca Ingrosso, 27, är minst sagt stolt över broderns program och nyligen avslöjade hon dessutom en hemlighet om upplägget. Bianca skrev nämligen på Instagram att inspelningarna av Benjamin's sker helt utan manus och regi.

Inte nog med framgångar inom karriären så verkar Benjamin dessutom ha funnit kärleken på nytt. Hänt kunde nämligen avslöja tidigare i år att den norska influencern Frøya Sofie Winther verkar vara Benjamins nya flamma. Sedan dess har det fortsatt att tisslas och tasslas kring kärleksryktet som även Benjamin själv kommenterat.

Därför var Farmen-Monika inte omtyckt på gården

Se klippet här!

Kritik efter händelsen i Benjamin's

Men även om mycket i den folkkära artistens liv ser ut att låta otroligt härligt vid tidpunkten, så har han nu stött på kritik från en del. Efter att det senaste avsnittet av Benjamin's visats så har tittarna reagerat starkt på en detalj.

I ett klipp från programmet som delats på TV4:s Instagram syns Benjamins farmor svära och bli tillsagd av sin make. Detta visar sig vara något som även tittarna är kritiska mot, svärande går helt enkelt inte hem i tv-rutan.

”Ja sluta svära. Tycker det har alldeles blivit normaliserat att svära. Tycker det är förskräckligt. Och jag är ingen gammal tant”, skriver en person.

”Sluta svär, bra sagt”, skriver en annan.

FOTO: TV4/Carolina Byrmo/TT

SENASTE NYTT!