LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos bryter tystnaden – första orden efter kärleksryktet

08 mar, 2022 
Benjamin Ingrosso i vit t-shirt och svart skinnjacka.
Det har spekulerats en hel del i Benjamin Ingrossos kärleksliv på senaste tiden.
Nu bryter artisten tystnaden om relationen till den norska influencern under en intervju i P4 Extra.
Läs allt här!
Annons
Harpo om relationen till Benjamin Ingrosso – Han är urmusikaliskBrand logo
Harpo om relationen till Benjamin Ingrosso – Han är urmusikalisk

Artisten Benjamin Ingrosso, 24, är aktuell med en ny säsong av det egna matlagnings- och underhållningsprogrammet Benjamin's. Det är en fullspäckad säsong med många spännande recept och heta gäster!

Men det är inte bara Benjamins karriär som går bra just nu. Även kärlekslivet verkar vara på topp för den unga artisten.

Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther – bilderna bakom dejtingryktena

Det var inte länge sedan som Hänt kunde avslöja spekulationerna i artistens kärleksliv, nämligen en trolig romans med den norska influencern Frøya Sofie Winther, 29. Detta efter att flera anonyma källor fångat de på bild tillsammans under en helg i Stockholm.

Frøya bekräftade helgen på Instagram, då hon publicerade en hel del bilder samt taggade Benjamin i dem.

Annons

Nya minnen skapade. Kom hem glad och förmodligen också tyngre! Tack till er alla en miljon gånger!”, skrev hon under bildspelet.

Efter det har den nya duon även synts tillsammans i en vloggMelina Criborns, 31, Youtubekanal, samt på en middag tillsammans med släkt och vänner till Benjamin.

Men än så länge har varken Benjamin eller Frøya uttalat sig om relationen... fram tills nu!

Här syns Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther sitta tillsammans vid ett bord på en uteservering och lapa sol.
En av de första bilderna på Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther tillsammans.

Benjamin bryter tystnaden om relationen till norska infuencern

Den tv-aktuella Benjamin gästade programledaren Titti Schultz, 49, i radioprogrammet P4 Extra Gästen under tisdagens sändning. I avsnittet pratar berättar Benjamin om den nya säsongen av Benjamin's, hur det var att skriva musik med ABBA:s Björn Ulvaeus, 76, och såklart även hur det står till med kärlekslivet.

Annons

– När vi ändå pratar om sociala aktiviteter... En social aktivitet, som vi pratade om förra gången du var här, det är ju att dejta, säger Titti för att leda samtalet in på dejtingryktet.

Lyssnarna får också höra ett klipp från förra samtalet mellan Titti och Benjamin, där programledaren då föreslår att artisten borde bredda sin dejtingpool och leta efter kärleken utomlands.

– Det ser ut som du har tagit mitt tips på allvar. Enligt vissa tidningar träffar du numera en norsk tjej. Därför undrar jag, finns det någon på andra sidan gränsen som hjärtat klappar lite extra för?, frågar Titti och syftar då på relationen till Frøya.

Benjamin skrattar bort det hela lite oförberedd på frågan. Flertalet gånger under intervjun upprepar Titti frågan om huruvida det finns en specifik norsk influencer som Benjamin dejtar. Hon poängterar också att Benjamin rodnar och fnissar även om han inte ger något klart svar. Han dementerar heller inte något kärleksrykte.

– Jag har ju för första gången dejtat i år. Jag testar på det, säger Benjamin till sist när fnisset lagt sig något.

– Du behövde inte säga något faktiskt, fnisset sa det åt dig, konstaterar Titti efter det första offentliga orden från Benjamin om nya flamman. Fortsättning följer!

FOTO: Anna Tärnhuvud/TT, Instagram

Annons