Sanna Nielsen avslöjar stora lyckan – 5 månader efter sonens födsel

Sanna Nielsen

Fem månader har gått sedan Sanna Nielsen blev mamma för första gången.
Nu delar hon med sig av nästa stora lycka.
”ÄNTLIGEN kan vi berätta”, skriver hon.
1:06

Efter reklamen: Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

(1:06)

Sanna Nielsen slog igenom redan som 11-åring med låten Till en fågel och är idag en av Sveriges mest folkkära profiler.

I oktober förra året kunde hon även meddela att hon blivit mamma för första gången och lyckan var total.

Men nu kommer stjärnan med ännu fler glädjande nyheter!

Sanna Nielsens sorg efter att musikalen Funny Girl ställdes in

Under hösten 2020 skulle Sanna spela rollen som Fanny Brice i musikalen Funny Girl! på Malmös Opera, och då Sanna själv varit ett stort fan av musikalen kändes det såklart extra kul.

Men under hösten kom det tråkiga beskedet att föreställningen var tvungen att ställas in. Detta på grund av pandemin som slog till det året.

I en intervju med SVT berättade hon om sorgen efter beskedet.

– Nej men för det första så är det fruktansvärt tråkigt att det ställs in såklart. Det här var ju en drömroll att göra och en musikal som var helt fantastisk att få uppleva på scen också, men det absolut viktigaste är ju att vi ska bromsa smittspridningen, sa hon då och fortsatte:

– Jag har ingen aning om någonting än så länge. Jag vet jag bara att jag inte ska åka ner till Malmö och spela den här älskade föreställningen som jag har njutit av så himla mycket.

Sanna Nielsen avslöjar stora lyckan fem månader efter sonens födsel: ”ÄNTLIGEN kan vi berätta”

Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! I ett glatt inlägg på Instagram berättar Sanna nu den glädjande nyheten att föreställningen Funny Girl kommer tillbaka!

”ÄNTLIGEN kan vi berätta att FUNNY GIRL kommer tillbaka till Malmö opera. Premiär 27/1 2023. Biljetter släpps 3/3. Jag längtar så mycket efter att få spela Fanny Brice än en gång”, skriver hon innan hon delar vad LiKe Music Sweden skrivit om musikalen:

”Sanna Nielsen kommer tillbaka till Malmö Opera! 2020 gjorde hon succé i rollen som Broadwaystjärnan Fanny Brice i musikalen Funny Girl (Barbara Streisands paradroll). På grund av restriktionerna var det då få som kunde se den live, men nu får publiken en ny chans. Den 27 jan 2023 har uppsättningen nypremiär på Malmö Operas stora scen. Musikalen är ett riktigt lyckopiller med fart och fläkt, färgsprakande shownummer, dans, humor och kostymprakt.”

Till LiKe Music Sweden har hon även gett ett exklusivt citat:

"Det ska bli så roligt att få ta på sig peruk och bli Fanny Brice igen. Jag har saknat henne och den energi hon gav mig. Ser fram emot att få spela henne i denna ljuvliga musikal igen, få sjunga de enorma låtarna och dessutom få komma tillbaka till Malmö och vackra Malmö Opera.”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!