Benjamin om relationsstatusen med Frøya – avslöjandet i nya låtarna: ”Handlar om…”

Vi är många som spekulerar i Benjamin Ingrossos relationsstatus med norska influencern Frøya Sofie Winther.
Nu avslöjar artisten att låtarna på kommande albumet handlar om en tjej...
Läs allt här!
0:31

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

(0:31)

Slå på ljud

Sedan det tuffa uppbrottet från influencern Linnea Widmark, 26, år 2019 har artisten Benjamin Ingrosso, 24, levt som singel. Eller? Om han fortfarande är singel är nämligen inte helt säkert.

i februari 2022 började det spekuleras i stjärnans relationsstatus. Detta efter att han fångats på bild tillsammans med den norska influencern Frøya Sofie Winther, 29, vid ett antal tillfällen av oberoende källor. Själv är han väldigt kryptisk och vill inte gärna bekräfta något.

– Det har inte blivit någonting och det har inte blivit ”inte någonting”, sade Benjamin till Hänt gällande frågan om kärleksryktet, när vi träffade honom på Grammisgalan för några veckor sedan.

Men när Benjamin gästade podcasten Ursäkta i veckan, så berättade han sanningen om kärlekslivet...

Gravida Sigrids avslöjande om namnvalet: ”Säkra”

Benjamin Ingrosso om nya albumet – innehållet väcker frågor

Podden Ursäkta drivs av komikerna Johanna Nordström, 26, och Edvin Törnblom, 26. I avsnittet, som släpptes i torsdags, hade de två vännerna även bjudit in Benjamin.

Bland annat avhandlades Benjamins kommande album, som släpps i sin helhet nästa fredag. Johanna frågar oblygt ut om någon av låtarna handlar om en tjej.

– Absolut, många, svarar Benjamin då. Jag skulle säga att det finns, på plattan finns... plattan handlar om tre tjejer tror jag. Han fortsätter:

– Om man hör på plattan så kanske man kan..., säger han och insinuerar att man skulle kunna gissa sig till vem som varje låt handlar om.

Johanna frågar då specifikt om låten Costa Rica och antyder att den skulle handla om före detta flickvännen Linnea. Året efter deras uppbrott träffade Linnea nämligen kärleken i Costa Rica och har sedan dess flyttat från Sverige ner till nya pojkvännen på heltid.

– Den handlar ju om mitt ex. Där outade jag henne. Så en låt handlar om henne och det är en sådan här låt som skrevs för två år sedan och som jag har plockat upp nu. Den är ju jättefin, säger Benjamin. Det är tydligt att låten ligger honom nära om hjärtat.

Benjamin Ingrosso och dåvarande flickvännen Linnea Widmark på röda mattan inför TV-priset Kristallen år 2017.

Benjamin Ingrosso och dåvarande flickvännen Linnea Widmark på röda mattan inför TV-priset Kristallen år 2017.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Se klippet här!

Benjamin Ingrossos svar på relationsstatusen – efter alla spekulationer om Frøya

Men vilka är de andra tjejerna som Benjamin sjunger om på kommande plattan? Kan en av dem vara den nya flamman Frøya, som varit objekt för alla romansspekulationer under våren?

– Men sedan så finns det ju låtar som handlar om andra tjejer och som är mer stories, säger Benjamin senare i poddavsnittet.

Han bekräftar därmed inte vilka de andra tjejerna är. Vi får helt enkelt vänta tills albumet finns att lyssna på, då kanske bilden klarnar.

– Men, vad säger din nuvarande tjej om det?, undrar Johanna då och syftar på det faktum att andra tjejer har inspirerat till låtar på kommande albumet.

– Ja, men... jag har ingen nuvarande tjej, säger Benjamin försiktigt och skrattar lite.

Benjamin har tidigare nekat till att han Frøya skulle ha en kärleksrelation, men sedan dess har de synts tillsammans på romantiska middagar. Så kanske är det bara ett spel för galleriet? Det får framtiden utvisa!

FOTO:

SENASTE NYTT!