Kritik mot Titti Schultz efter frågorna till Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso

Under tisdagen gästade Benjamin Ingrosso P4 Extra för att prata om sitt matlagningsprogram Benjamin's.
Men under intervjun ställde Titti Schultz även vissa andra frågor, något som har fått lyssnarna att reagera.
0:37

Efter reklamen: Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

(0:37)

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges främsta artister. De senaste åren har han gått från klarhet till klarhet och gjort succé både i Sverige och internationellt.

Men utöver musiken har han även sitt egna matlagningsprogram Benjamin's som nu är igång med en andra säsong. I P4 Extra med Titti Schultz berättar Benjamin om glädjen över att programmet har tagits emot så väl av tittarna.

– Det fanns väl någon del i mig som kände att "det här är något som en bred publik kan finna intresse i". Musik och mat är ju i grunden ganska svårt att inte tycka om. Alla gillar musik och alla gillar mat, tror jag iallafall, så att kombinera de två och fina gäster och ha en kväll som bara är varm och rolig, säger han och fortsätter:

Björn lämnar lyxhuset efter skilsmässan – dit flyttar han

– När vi spelade in det här i höstas så hade vi ingen plan på att det skulle bli såhär kaos i världen. Men får jag stå för en timmes underhållning där man kan få tänka på något annat så kan väl jag ta den rollen.

Men det är inte det enda de pratar om. I mitten av intervjun kommer de även in på Benjamins kärleksliv.

Benjamins svar – efter frågan om relationen till norska influencern Frøya Sofia Winther

När Benjamin gästade P4 Extra för ett år sedan pratade han och Titti om hans kärleksliv. Och Titti föreslog då att Benjamin borde söka efter kärleken utomlands istället, då så många redan har koll på han och hans familj här.

Och det verkar minsann som att Benjamin har tagit åt sig av Tittis råd. Den senaste tiden har det nämligen ryktats om att Benjamin dejtar den norska influencern Frøya Sofia Winther, något som även Titti tar upp i intervjun.

Artisten Tusse utreddes för cancer: ”Livet falsade förbi”

Se klippet här!

– Det ser ut som du har tagit mitt tips på allvar. Enligt vissa tidningar träffar du numera en norsk tjej. Därför undrar jag, finns det någon på andra sidan gränsen som hjärtat klappar lite extra för?, frågar hon varpå Benjamin skrattar.

Titti poängterar även att Benjamin både rodnar och fnissar även om han varken bekräftar eller dementerar.

– Jag har ju för första gången dejtat i år. Jag testar på det, säger Benjamin till sist varpå Titti svarar:

– Du behövde inte säga något faktiskt, fnisset sa det åt dig.

Kritik mot Titti Schultz efter frågorna till Benjamin Ingrosso: ”Vuxenmobbing”

Men detta samtal har nu fått många att reagera. Flera av lyssnarna menar nämligen på att det är respektlöst och ointressant att ställa en artist sådana frågor.

”Varför är så många intresserade av civilstånd angående personer som de inte ens känner?”, skriver bland annat en person varpå en annan håller med:

”Ja, låt de vara med sina dejter tills de har och lust att visa dem.”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!