LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrosso om Hans Wahlgrens begravning – gripande orden

13 maj, 2024 
Linn Seipel
benjamin ingrosso
Hans Wahlgren gick bort natten till fredag, efter en tids sjukdom.
I en ny intervju med Hänt berättar barnbarnet Benjamin Ingrosso om hur han ska få ihop schemat när det kommer till begravningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns vi Hans WahlgrenBrand logo
Så minns vi Hans Wahlgren

Det var under natten mot fredagen som Hans Wahlgren somnade in, 86 år gammal. Kvar lämnade han en stor och kärleksfull familj – sin älskade maka sedan 67 år tillbaka, Christina Schollin, fyra barn, nio barnbarn och ett barnbarns-barn. Flera av dem har uttalat sig om den ofattbara sorgen efter sin älskade pappa, make och morfar.

”Älskade lilla Pappa. I natt somnade du in för gott efter en tids sjukdom. Du har varit så så stark..! Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantligt - men när du tog ditt sista andetag så var det det lugnaste och vackraste vi har varit med om.”, skrev bland annat dottern Pernilla Wahlgren på sin Instagram.

Även Benjamin Ingrosso, 26, skrev flera vackra rader om sin morfar:

Annons

”Allas vår hjälte. Vi ses snart igen .. men först ska ska vi andra leva vidare lite till. Mormor tar vi hand om”, står det bland annat i inlägget.

Under ett HBO Nordic Max-event under måndagen dök imponerande nog Benjamin upp, trots de intensiva dagar han och familjen har bakom sig.

BEnjamin ingrosso
Benjamin Ingrosso uppträdde på lanseringsfesten för nya streamingtjänsten Max.

Benjamin Ingrosso om saknaden efter morfar – orden om Hans Wahlgrens begravning

Hänt fick ett öppenhjärtigt samtal med stjärnan om den stora sorgen – som inträffat mitt i en period då karriären verkligen blomstrar. Redan nästa vecka ska Benjamin ut i Europa på turné igen.

– Samtidigt som jag är gladare än någonsin över vad som händer i min karriär så blir det tydligt nu när min morfar gick bort vad som är viktigt i livet. Man strävar ofta efter att utvecklas och att nå framgång, men sen så händer en sådan här sak och då blir man bara så här ”Oj! Gud vad glad jag är att ens få andas!" typ, säger Benjamin i en intervjun med Hänt och fortsätter berätta:

Annons

– Det här har varit den absolut sorgligaste och vackraste helgen i hela mitt liv. Jag kommer att minnas den för evigt. Jag har aldrig känt så mycket kärlek, både inom familjen och folk som har skrivit så mycket fina saker, och minnen som de har haft med morfar. Att han verkade nästan vara som allas egen morfar.

Finns det ingen risk att det krockar med Hans begravning?

– Nej, gud! Jag kommer att se till att lösa det.

Är det något datum satt ännu?

– Nej, vi har inte satt det än. Inte alls.

FOTO: Hänt, Instagram

Annons