LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjens ord om Hans Wahlgren – sista gripande stunden tillsammans

10 maj, 2024 
Hans Wahlgren har gått bort, 86 år gammal. Nu delar familjen med sig av den ofattbara sorgen.
Annons
Så minns vi Hans WahlgrenBrand logo
Så minns vi Hans Wahlgren

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Efter sig lämnar Hans en stor sorg, inte minst för hans familj som nu försöker sätta ord på saknaden.

Pernilla Wahlgrens ord om Hans bortgång

Det är på Instagram som familjemedlemmarna minns Hans med bilder och varma ord. Dottern Pernilla Wahlgren skriver:

”I natt somnade du in för gott efter en tids sjukdom. Du har varit så så stark..! Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantligt - men när du tog ditt sista andetag så var det det lugnaste och vackraste vi har varit med om. Jag låg vid sida med huvudet mot ditt bröst precis som jag gjort så många gånger som liten..!”

”Linus satt bredvid och höll din hand. Vi sjöng vaggvisorna du alltid sjungit för oss, och vi var hos dig hela tiden tills ditt sista andetag…. Du fick somna in på ditt älskade Lagnö, precis så som du önskat omringad av dina älskade barn och barnbarn och mamma - din älskade livskamrat…”

Annons

”Du är och var så oerhört älskad av alla. Den bästa pappan - och den bästa morfarn var du…! Himlen har fått den finaste av änglar.”

Så minns Niclas och Linus Wahlgren sin pappa Hans

Även Hans två söner, Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren har uttalat sig.

”Vila i frid Pappa Tack för livet och allt du lärt mig. Älskar dina ord som du sa till mig när vi pratade om livet på slutet.”Det var kul så länge det varade””, skriver Niclas.

”Pappa, inatt lämnade du oss efter en tids sjukdom. Fan vad stark du varit. Det gör så fruktansvärt ont just nu men när du tog ditt sista andetag så var det det lugnaste och vackraste jag varit med om.”, skriver Linus och fortsätter:

”Herregud vilket fantastiskt liv du haft och vad du njutit. Och vad vi har njutit som fått vara med dig. Du är och var så oerhört älskad av alla. Fina pappa, vet du att att...jag älskar dig”

Annons

Bianca Ingrossos stora sorg: ”Kommer leva vidare”

Barnbarnet Bianca Ingrosso delar med sig av ett långt inlägg till minne av sin morfar.

”Tänka sig att lilla jag fick underbara dig som morfar. Världens absolut snällaste morfar. Din godhet lyser genom dina ögon. Den tryggaste platsen på jorden, den var vid din sida. Så genomgod, närvarande, lekfull, varm och alltid glad. Den stoltaste morfar man kunde tänka sig.”

”Så tack morfar. Tack för att jag fick äran att leva hela 29år tillsammans med dig. Du kommer leva vidare till mina barn och barnbarn. Aldrig glömd, alltid älskad och så så värdefull för oss alla. Vår hjälte Oj vad saknad du kommer vara nu.”

”Du är i oss nu, föralltid. Nu ska vi andra fortsätta leva det här vackra lilla livet fullt ut och fortsätta prata om dig, minnas dig och le när vi tänker på hur ofantligt tacksamma vi är att just vi fick dig som vår pappa, morfar och farfar.”

Annons

Benjamin Ingrosso: ”Mormor tar vi hand om”

Benjamin Ingrosso skriver i sitt inlägg att familjen kommer att se efter mormor Christina Schollin.

”Tänk va, att man kan vara så älskad av så många som du är. Oj vad jag kommer sakna dig, du vet så där så det gör ont verkligen. Din klibbiga spaghetti, dina otroliga historier men framförallt våra sommar morgnar på altanen med ostmacka, kaffe och start med onaka fil. Tack för jag fick äran att leva hela 26 år med dig.

”Mina barn och barnbarn... dom ska allt få höra hur det var när "morfar levde". Du finns inte längre. Men du finns i mig nu morfar. I oss alla och framförallt I det stora röda huset. Allas vår hjälte.Vi ses snart igen .. men först ska ska vi andra leva vidare lite till. Mormor tar vi hand om. Jag kanske lånar din gula lacoste tröja om det är lugnt?Och Lova mig att du hälsar på då och då. Det blir så tomt annars.”

FOTO: TT

Annons