LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Schollin bryter tystnaden – första orden om Hans Wahlgrens bortgång

11 maj, 2024 
Hans Wahlgren har gått bort, 86 år gammal.
Nu uttrycker sig hustrun Christina Schollin för första gången om den ofattbara sorgen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns vi Hans WahlgrenBrand logo
Så minns vi Hans Wahlgren

Efter sig lämnar Hans en stor sorg, för det svenska folket och inte minst för hans familj. Hustrun och livskamraten Christina Schollin, 86, försöker nu sätta ord på saknaden till sin kärlek.

Christina Schollins sorg efter Hans Wahlgrens bortgång

Det är i ett inlägg på Instagram som Christina delar gamla bilder på Hans.

Annons

”Min älskade livskamrat. Sedan vi var 19 år gamla. Sorgen är oändlig. Men jag känner samtidigt sån lycka över att vi i familjen fick en så fin tid tillsammans när vi följde dig hela vägen till andra sidan... Jag blir så rörd när jag läser inlägg från mina älskade barn och barnbarn.”, skriver hon och fortsätter:

”Just nu orkar jag inte skriva allt jag jag skulle vilja säga för sorgen är för stor - men läs gärna alla vackra hyllningar från mina barn och barnbarn...! Mitt varmaste tack till er alla andra som skriver så fina tankar om vår älskade Hans...”

Christina Schollin och Hans Wahlgrens liv ihop

Christina och Hans delade hela 65 år ihop. Det var år 1962 som makarna gifte sig, efter att skådespelarna lärde känna varandra under inspelning av filmen Raggare.

Annons

– Vi kände redan första kvällen att vi hörde ihop, vi var menade för varandra, har Christina tidigare sagt i Tillsammans i Strömstedts.

Makarna fick fyra barn ihop. Dottern Pernilla Wahlgren, och sönerna Linus Wahlgren, Niclas Wahlgren och Peter Wahlgren.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons