LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin om flörten med Madonnas dotter: "Inte imponerad"

31 maj, 2017 
AvJohanna Bladh
En romans mellan Benjamin Ingrosso och Madonnas dotter Lourdes? Det kan man i alla fall tro efter att ha läst Pernilla Wahlgrens blogg. Nu berättar Benjamin sanningen bakom mötet.
Annons

Det var när familjen Wahlgren var på semester i New York nyligen som stötte på världsstjärnan Madonnas dotter Lourdes Leon, 20.

Mötet ska ha skett i en park och på mamma Pernillas blogg skriver hon:

”Det var lite kul att se hur hon och hennes tjejkompisar fnittrade och pekade och spanade in Benjamin när han gick förbi.  Dom tyckte uppenbarligen att han var het, haha…!”

Till texten finns en bild där Benjamin Ingrosso, 19, och storebrorsan Oliver Ingrosso, 27, sitter på en parkbänk. I bakgrunden sticker ett par huvuden upp på andra sidan staketet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Här kan man ju tro att jag plåtade sönerna , men jag använde dom mest som en ursäkt för att smygfota Madonnas dotter Lourdes som satt med sina vänner på en annan parkbänk!” skriver Pernilla.

Men nu avslöjar Benjamin sanningen bakom mötet.

– Jag sa inte ens hej till henne. Enligt mamma så hade hon kollat in mig när jag åkte sparkcykel, säger han till Hänt.se.

Annons

Och han är inte imponerad.

– Jag tycker inte det är coolt för fem öre, hon är vanlig tjej som kollar in mig. Hade madonna kollat in mig hade det varit coolt, men nu är det madonnas dotter.

Är hon lika snygg i verkligheten som på bild?

– Jag vet inte, jag såg typ inte henne. Men jag har för mig att hon är lik min syrra. Och hon är ju supervacker.

Efter vårens Melodifestivalen satsar nu Benjamin helhjärtat på musiken. Nyligen släppte han singeln ”Do You Think About Me” följt av en nyinspelad musikvideo.

– Jag har fått superfin respons efter låten! Folk kommer fram till mig och säger att de älskar den och det gör mig superglad.

I sommar gör han turné med över 20 stopp på olika ställen.

SE BENJAMINS HYLLADE MUSIKVIDEO: 

Se Benjamin Ingrossos nya video "Do You Think About Me"Brand logo
Se Benjamin Ingrossos nya video "Do You Think About Me"

FOTO: Ibl

Annons