Benjamin i panik när hans hemlighet avslöjas: "Sjukt"

Ett riktigt bra trolleritrick kan göra en allt från nervös till genuint rädd. Peter Brynolf och Jonas Ljung gör i kvällens avsnitt av "Brynolf och Ljung" sitt bästa för att skrämma slag på sina gäster.

I kvällens premiäravsnitt av “Brynolf & Ljung” i TV4 är det många kända namn som gästar och blir förvånade och ofta skrämda av diverse trolleritrick som världarna Peter Brynolf och Jonas Ljung genomför. Det blir många roliga reaktioner, men en som står ut i mängden är Benjamin Ingrossos, 19, då Jonas ska gissa pinkoden på hans telefon.

– Om vi kunde läsa dina tankar på riktigt, vilka tankar skulle vi välja att läsa? Om vi kunde läsa din pinkod till exempel, på riktigt, skulle vi inte göra det då? Klart vi skulle, säger Peter inför inför tricket.

Jonas ber Benjamin att med telefonen i hand tänka på en siffra åt gången.

– 7… nej… det är en rak etta eller hur, säger han och Benjamin nickar med en något panikartad blick.

– Ok, andra siffran…. Trea… nej, tänker du på hela… koncentrera dig bara på andra siffran för jag tror jag fick fel där. Det är en fyra. Och sen är det en trea.

– Ja, utbrister Benjamin med uppspärrade ögon och börjar nervöst hoppa från sida till sida.

Jonas skrattar åt reaktionen och ber Benjamin att tänka på hela pinkoden på en gång så han kan gissa den sista siffran.

– 14 31, säger han bestämt.

Det märks genast att han träffat rätt, och Benjamin är så skärrad att han går bort till fönstret på andra sidan rummet och gömmer sig bakom gardinen.

– Faaaaan, jämrar han sig innan han går tillbaka till Jonas och sina vänner.

– Nu måste jag byta kod annars kommer alla kunna gå in i min mobil ju!

Benjamin gömmer sig bakom en gardin.

LÄS OCKSÅ: Benjamin om uppbrottet från Linnea: Båda som gjorde slut

Men tricket är inte över och Jonas ber Benjamin att återigen ta fram telefonen med skärmen uppåt. När han sedan lyckas låsa upp mobilen utan att röra vid den är Benjamins reaktion inte mycket lugnare än innan.

– Det här ju… det här är ju… det här har jag aldrig sett… det här är ju… VAA! Det här är ju sjukt! Det här är ju bara sjukt, skriker han i chock och försöker dra handen i luften över telefonen för att se om den reagerar likadant på hans handrörelser som på Jonas.

– Vad håller du på med, frågar hans vän.

— Jag vet inte! Jag försöker väl göra någon liknande grej!

Brynolf & Ljung – Street magic sänds på TV4 kl 20.00

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso avslöjar: Alla i familjen har viktproblem

Foto: TV4, Stella