älskar älskar inte

Älskar, älskar inte-Micke och Becca bekräftar den stora lyckan

Rebecca "Becca" Lawal och Micael "Micke" Sievertsson

Becca och Micke från Älskar, älskar inte gjorde slut kort efter bröllopet.
Men idag har paret hittat tillbaka till varandra och är lyckligare än någonsin.
Nu berättar de om de storslagna planerna för familjen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Becca om tiden efter förlossningen: "Smärta"
0:49

Efter reklamen: Becca om tiden efter förlossningen: "Smärta"

(0:49)

Slå på ljud

Rebecca "Becca" Lawal, 32, och Micael "Micke" Sievertsson, 51, var med i den första och andra säsongen av Älskar, älskar inte. Men i den tredje säsongen lyste paret med sin frånvaro.

För paret har det hänt en hel del under det gångna året och två har blivit tre. De fick nämligen sitt första gemensamma barn i början av juli – sonen Neo.

Den 30e juni klockan 9.35 kom Neo. Vi är överväldigade, så mycket glädje och känslor just nu! Vi kan inte vänta tills vi kan dela med oss av vloggen på Youtube!” skriver paret.

Nu kommer paret med en glädjande nyhet – de firar nämligen fyra år tillsammans. De första 2,5 åren hade de en långdistansrelation då Micke var bosatt i Sverige och Rebecca i Nigeria – men det klarade paret av galant och idag är de sambos i Sverige.

Tiden går fort! Men det känns helt underbart, vi fungerar så bra ihop att det känns lite overkligt.” skriver paret i ett meddelande till Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Familjens planerade resa till Nigeria – ska träffa Beccas familj

Samtidigt berättar de om de storslagna planerna som familjen kan se fram emot framöver. De ska nämligen åka ner allihopa till Nigeria där Rebecca kommer ifrån för att hälsa på hennes familj för första gången – ett stort och spännande steg i relationen.

Senare i år så ska vi ta med barnen till Nigeria och träffa Rebeccas familj för första gången och få se var hon kommer ifrån så det blir spännande. Det är Rebecca och jag, Neo, min yngre son och min dotter, sen följer ett par vänner till oss med” berättar Micke för Hänt.

Micke och Becca gjorde slut – hittade tillbaka till varandra

Men vägen till deras lyckliga äktenskap och nu fyra år tillsammans har inte varit helt spikrak. Parets bröllop gick av stapeln bara några veckor efter sin sons födsel och kort tid efter tog relationen plötsligt slut.

”Vi gjorde slut, vi blev ihop igen och nu börjar vi om på nytt tillsammans.”, börjar paret ett långt inlägg på Instagram.

Lyckligtvis hann de inte lämna in någon skilsmässoansökan och idag ser de lyckligare ut än någonsin i sin lilla familj.

”Det tog ett par dagar och tack och lov hade vi inte gått så långt som att ansöka om skilsmässa.”, skriver paret till Hänt.

På deras gemensamma Instagram har de publicerat bilder på deras första julfirande som familj och det fullständigt lyser om dem.

FOTO: Discovery+/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN