Älskar, älskar inte-Becca och Micke har gift sig: ”Mr & Mrs”

Älskar, älskar inte-Becca och Micke har gift sig: ”Mr & Mrs”

Älskar, älskar inte-paret Rebecca och Micael fick sitt första gemensamma barn i juni. Nu berättar paret att de har gift sig.
– Första av 3, skriver paret.
Tonys bröllopsbesked med kärleken Christy
0:52

Efter reklamen: Tonys bröllopsbesked med kärleken Christy

(0:52)

Slå på ljud

I succéprogrammet Älskar, älskar inte har tittarna bland annat fått följa Rebecca Lawal, 32, och Micael Sievertssons, 51, kärleksresa.

Det var tidigare i år som paret kom med den fantastiska nyheten att de nu väntar sitt första gemensamma barn. Det var på deras Youtube-kanal Becca & Micke som de avslöjade den stora glädjen.

Rebecca och Micke har blivit föräldrar till en son

När Hänt pratade med paret innan förlossningen berättade Rebecca att det blev en chock när de tog reda på barnets kön och paret fick tänka om när det kom till bebisens namn.

– Jag förväntade mig en flicka så jag hade flicknamn planerat och allt sånt i huvudet. Men när vi insåg att vi skulle få en pojke var jag väldigt chockad. Så nu måste vi tänka på pojknamn och vi har fortfarande inte bestämt något än, sa Rebecca till Hänt.

– Men mellannamnet kanske blir svenskt eller nigerianskt, vi har inte bestämt det än, instämde Micael.

Men till slut kom parets första gemensamma bar. Den 30e juni kom lilla Neo till jorden och på parets gemensamma Instagram publicerade de en bild från BB.

Älskar, älskar inte-paret har gift sig: ”Första av 3”

Nu kommer nya glädjande nyheter från Rebecca och Micke, de har nämligen gift sig! På deras gemensamma Instagram delar paret bilder från bröllopet.

”Mr & Mrs Sievertsson. Idag hade vi vårt borgliga bröllop som är det första av 3. Traditionellt & kyrkligt kvar. Vi längtar efter att fira med familj, vänner men idag var det bara VI”, skriver de på Instagram.

Rebecca och Micke kommer alltså ha mer än ett bröllop så att de kan ha med hela familjen och alla vännerna.

I kommentarsfältet väller det in gratulationer till det nygifta paret. Stort grattis till Rebecca och Micke!

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN