hänt exklusivt

Älskar, älskar inte-paret bekräftar uppbrottet – veckor efter bebislyckan

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE, BECCA OCH MICKE

Den senaste tiden har det hänt mycket för Älskar älskar inte-paret Becca och Micke. De har bland annat fått barn, gift sig och också hunnit göra slut. Nu berättar de för Hänt om de okända bråket.
Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen
0:44

Efter reklamen: Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen

(0:44)

Slå på ljud

Rebecca "Becca" Lawal, 32, och Micael "Micke" Sievertsson, 51, är kända från den stora tv-succén Älskar älskar inte som går att ses på Kanal 5 och streama via Discovery+. De var med i första och andra säsongen men i årets säsong lyser de med sin frånvaro.

Becca och Micke träffades via nätet och i 2,5 års tid så hade de distansförhållande. Micke bodde ju i Sverige och Becca bodde i Nigeria. Trots distansen så lärde Becca och Micke känna varandra på väldigt djupa plan – de hade nämligen en Youtube-serie tillsammans redan innan de ens träffats i verkligheten.

Så när paret äntligen träffades på riktigt, något som tittarna fick se i Älskar älskar inte, var det som att de känt varandra i hundra år. Det gick bara några dagar innan Micke dessutom valde att fria.

Becca och Micke har fått en son

Idag bor Becca och Micke i Sverige och i början av juli fick de sitt första gemensamma barn! Nämligen sonen Neo.

Den 30e juni klockan 9.35 kom Neo. Vi är överväldigade, så mycket glädje och känslor just nu! Vi kan inte vänta tills vi kan dela med oss av vloggen på Youtube!” skriver paret.

Innan förlossningen berättade Becca för Hänt hur de egentligen tänkte kring namn.

– Jag förväntade mig en flicka så jag hade flicknamn planerat och allt sånt i huvudet. Men när vi insåg att vi skulle få en pojke var jag väldigt chockad. Så nu måste vi tänka på pojknamn och vi har fortfarande inte bestämt något än, sa Becca då till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Becca och Micke gifte sig – veckor senare gjorde de slut

Bara några veckor efter familjens lilla tillskott så kom nästa milstolpe i parets kärlekssaga. I slutet av juli ringde bröllopsklockorna och de kunde därmed titulera sig man och hustru.

”Mr & Mrs Sievertsson. Idag hade vi vårt borgliga bröllop som är det första av 3. Traditionellt & kyrkligt kvar. Vi längtar efter att fira med familj, vänner men idag var det bara VI”, skrev paret då.

Men sedan dess har det hänt en hel del. Den senaste tiden har Becca och Micke legat lågt på sociala medier och nu kommer det fram vad det beror på.

”Vi gjorde slut, vi blev ihop igen och nu börjar vi om på nytt tillsammans.”, börjar paret ett långt inlägg på Instagram.

Som tur är gick det aldrig så långt att paret behövde skicka in skilsmässoansökan. De berättar att uppbrottet bara varade i några dagar.

”Det tog ett par dagar och tack och lov hade vi inte gått så långt som att ansöka om skilsmässa.”, skriver paret till Hänt.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN