Bathina Philipson om maken Ajes ord inför Let’s dance

Bathina Philipson om maken Ajes ord inför Let's dance
Bathina Philipson är aktuell i Let's dance 2020, där hon dansar med Marc Christensen.
Men vem är egentligen Bathina Philipson och vad säger hennes man Aje Philipson om att deltagandet i Let's dance?
Hänt svarar.
Annons

Förra veckan drog den femtonde säsongen av TV4:s dansprogram Let’s dance igång. David Hellenius och Tilde de Paula Eby leder programmet som vanligt, och såklart skötte de premiären med bravur.

Som vanligt gjorde kändisarna och dansarna succé i rutan och en av dem som kommer att försöka dansa sig till en vinst i vår är Bathina Philipson, 41. Profilen kommer närmsta veckorna att dansa med Marc Mariboe Christensen och är mycket glad för det.

Annons
Bathina Philipson dansar med Marc Mariboe Christensen i Let
FOTO: Olle Sporrong/TT
Annons

Men vem är egentligen Bathina Philipson när hon inte dansar i tv-rutan? Hänt svarar.

Bathinas kärlek Aje Philipsons ord om Let’s dance

Bathina är sedan många år tillbaka gift med Aje Philipson, 76, som hon har tre barn tillsammans med. När de träffades hade Aje redan sex barn från tidigare relationer.

Men vad tycker Aje om att Bathina ligger i hårdträning för Let’s dance och kommer tillbringa närmsta veckorna med att dansa?

– Jomen jag tror att han är glad för min skull. Han ser att jag är lycklig i det här, och då blir han glad, har Bathina tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Bathina Philipson och Aje Philipson
FOTO: Cecilia Liljeton/TT
Annons

Bathina berättar även att barnens mardröm, en mardröm hon delar med dem, är hur pinsamt det skulle vara att åka ut i andra programmet. Men trots riskerna så är alla i Bathinas närhet glada för hennes skull, att hon äntligen får vara med i Let’s dance som hon drömt om länge.

– Det har länge varit en dröm och jag har tänkt på det länge. Så det är klart att man tackar ja när man äntligen fick frågan liksom, har Bathina berättat för Hänt i en intervju.

Stödet från Carolina Gynning

Ajes son Viktor Philipson, 33, är i en relation med Carolina Gynning, 41, som även hon deltagit i Let’s dance tidigare. Men när Carolina deltog så var hon mycket yngre, vilket gör att Bathina tror att Carolina kanske hade varit mer fokuserad om hon deltagit under senare år. Men, tips har hon fått av Carolina ändå:

– Ja, att inte vara som hon var när hon var ung, säger Bathina Philipson med glimten i ögat till Hänt och fortsätter:

Annons

– Det är klart hon hejar ju och säger att det här kommer att gå bra. Hon har varit jättegullig och peppig liksom.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Ola Axman/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…