Bathina Philipson om Carolina Gynnings stöd inför Let's dance

Ett av de kända ansikten som tv-tittarna kommer att få se dansa i rutan under våren är Bathina Philipson.
Hon har länge drömt om att få frågan om Let's dance och tvekade inte en sekund till att tacka ja.
En person i Bathinas närhet som hon har tävlingen gemensamt med är Carolina Gynning, som är tillsammans med Bathinas makes son Viktor Philipson.– Det är klart hon hejar ju, säger Bathina Philipson till Hänt i en intervju.

Den femtonde säsongen av succéprogrammet Let’s dance drar snart igång för fullt. Startskottet för när premiären går av stapeln är den 20 mars och som flera tidigare år är David Hellenius och Tilde de Paula Eby programledare för dansprogrammet.

När årets deltagare avslöjades blev det snabbt den stora snackisen. Vem kommer lyckas bäst? Och vem kommer lyckas sämst? Det återstår att se i vår!

“Det har länge varit en dröm”

En av deltagarna som ska försöka dansa sig till en vinst är Bathina Philipson, 41, som kommer att dansa tillsammans med Marc Christensen. Den kända nyblivna dansaren har tidigare arbetat som bland annat väderpresentatör på TV3.

Bathina är gift med Aje Philipson, 76, och tillsammans har de två söner och en dotter. Hennes och familjens liv har tidigare skildrats i en realityserie – Bathinas skilda världar, som sändes på SVT.

Bathina och Aje Philipson på Gröna lunds röda matta

Bathina och Aje Philipson. FOTO: Karin Törnblom/TT

Men nu är det alltså dags för Bathina att dansa i tv, något som för henne var självklart att tacka ja till.

– Det har länge varit en dröm och jag har tänkt på det länge. Så det är klart att man tackar ja när man äntligen fick frågan liksom, berättar Bathina Philipson för Hänt i en intervju.

Bathina Philipson om stödet från Carolina Gynning

En person i Bathinas närhet som hon har danstävlingen gemensamt med är Carolina Gynning, 41. Deras gemensamma nämnare förutom tävlingen är att Carolina är ihop med Bathinas man Ajes son Viktor Philipson, 33.

Viktor Philipson tillsammans med Carolina Gynning på lanseringseventet av Leif GW Perssons nya vin

Viktor Philipson tillsammans med Carolina Gynning på lanseringseventet av Leif GW Perssons nya vin, i maj 2019. FOTO: Karin Törnblom/TT

– Hon var med i Let’s dance när hon var mycket yngre. Och jag tror att skulle Carolina vara med idag så skulle hon varit mycket mer fokuserad. Hon var lite ung och chillade mer liksom, berättar Bathina för Hänt och fortsätter:

– Det är klart hon hejar ju och säger att det här kommer att gå bra. Hon har varit jättegullig och peppig liksom.

När Bathina får frågan om Carolina Gynning har delat med sig av något tips till henne så möts Hänt av ett skratt.

– Ja, att inte vara som hon var när hon var ung, säger Bathina Philipson med glimten i ögat till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Jimmy Wixtröm/TT