LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bara dagar efter separationen – Gynnings oväntade möte med prins Carl Philip: "Fina"

22 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Bara dagar efter beskedet om uppbrottet från sambon Alexander Lydecker har nu Carolina Gynning publicerat ett foto från ett vimmel med en ny man vid sin sida – nämligen prins Carl Philip.
Annons

Det var för mindre än en vecka sedan som Carolina Gynning, 39, meddelade på Instagram att hon och sambon Alexander Lydecker, 35, gemensamt beslutat sig för att gå skilda vägar. Tillsammans har de döttrarna Alicia, 5, och Adele, 3.

Jag och Alexander har gemensamt bestämt oss för att gå skilda vägar. Det är tungt att ta sig igenom en separation me vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt för våra älskade döttrar och vi kommer fortsätta umgås tillsammans som vänner. Vi kommer inte kommentera detta vidare och hoppas att det kan respekteras”, skrev hon då.

Men det dröjde inte länge innan Carolina Gynning var ute i vimlet igen. Redan någon dag senare dök hon upp på pressträffen för sin nya serie “Lingonligan” på TV3 och i måndags vimlade hon på ett evenemang för ett glasögonföretag. Där passade hon också på att hänga lite extra med ingen mindre än prins Carl Philip, 38.

Annons

“Igår var det en väldigt hektisk dag som började med ett besök på gamla designhögskolan. Där lanserade Prins Carl Philip och Kylberg nya glasögon för Synsam. Jag blev glatt överraskad. De hade tänkt både modernt och funktion”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

“Jag med vår talangfulle prins och bågar prinsen har designat. Visst är dem fina?”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Carolina Gynning har också publicerat bilden på Instagram och i kommentarsfältet hyllar hennes följare bilden, som dessutom gillats över 10 000 gånger.

“Vackert par”, skriver en.

“Snygg bild”, skriver en annan.

“Det är en snygg prins vi har av Sverige”, skriver en tredje.

Foto: IBL, Instagram

 

Annons