LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Backis nedsövd – tvingades operera efter läkarnas dom

07 mar, 2024 
Bonde-Backis har behövt sövas ned för en operation!
Nu berättar han för Hänt hur allt gått.
– Jag sov som en liten griskulting, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"Brand logo
Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"

Mikael "Backis" Backstulid, 39, sökte till Bonde söker fru 2021 och efter en sommar fylld av massa kärlek blev det till slut Evelina som fångade hans hjärta.

Sedan dess har mycket hänt. Backis och Evelina är förlovade och bor tillsammans på gården, när Evelina inte studerar. De har även skaffat hunden Ralf tillsammans och nyligen berättade de att även planer på att skaffa barn finns.

Mellan Backis och Evelina är allt frid och fröjd. Men med Backis hälsa har det inte varit på topp den senaste tiden.

Bonde-Backis tvingad till operation: ”Sövd”

När Hänt når Backis har han precis genomgått en operation. En titthåls-operation i knäet.

– Jag sov som en liten griskulting. Men det är ju lite intressant, alltså jag har ju inte varit sövd så många gånger. Man hinner inte tänka så mycket, de pratade lite med en och sen var en väck, bara poff, säger han till Hänt och fortsätter:

Annons

– Och sen var operationen klar och då vaknade man ju och då var det bara att gå och sätta sig i en stol och få kaffe och macka.

Hur mår du nu då?

– Ja men jag mår bra faktiskt. Evelina har passat upp på mig med lite milkshake, det gäller att utnyttja situationen, säger han och skrattar.

Anledningen till Backis operation

Anledningen till operationen är en förslitningsskada så det slutade med att läkarna fick gå in och skära i menisken.

– Nej de skar lite i menisken bara, så det är inte så farligt. Det är ju ganska vanligt på folk, säger han och fortsätter:

– Ja det hade varit svullet ett tag. Jag går ju inte till doktorn så ofta utan jag krigar på ganska länge. Men man vill ju inte belasta den redan ansträngda sjukvården när man anser sig typ vara frisk.

Backis har tidigare opererat fingret, men den här gången var något nytt eftersom han aldrig blivit nedsövd tidigare.

– Det är ju inte första gången som jag opereras, men jag brukar ju vara vaken. Jag har ju blivit av med en fingertopp för massa år sedan, men då fick jag ju vara vaken. Jag fick lokalbedövning så jag kunde ju kolla vad de gjorde.

Det låter nästan läskigare?

– Nej, nej... Nej jag vill hålla koll på vad de gör. Jag brukar prata med dem, så de tyckte väl kanske nästan att det var skönt att den här gången var jag tyst.

FOTO: TV4, Instagram

Annons