ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför bor Bonde-Backis och Evelina inte ihop

29 jul, 2023 
Johanna Talamo
Amanda Rönnell
Bonde-Backis och fästmön Evelina

Bonde-Backis och Evelina fann varandra kärleken i varandra när de medverkade i Bonde söker fru 2021, idag är de förlovade.
Men Evelina studerar för tillfället i Skara – tre timmars bilfärd från sin fästman. Nu berättar Backis om parets knepiga boendesituation.

Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Backis om relationen till de andra bönderna – mötet med Daniel och ClaraBrand logo
Backis om relationen till de andra bönderna – mötet med Daniel och Clara

Mikael "Backis" Backstulid, 38 var en av männen som medverkade i Bonde söker fru 2021 på jakt efter kärleken och han fann den i Evelina, 35 som han föll pladask för. Idag är paret förlovade och lever tillsammans med hunden Ralf och katterna.

Bonde-Backis och Evelinas familjelycka med hunden Ralf

När Backis valde att dela sitt liv med Evelina så blev även hennes hund Ralf ett nytt tillskott i familjen.

Den nya familjemedlemmen blev snabbt en stor lycka i Backis liv och i en tidigare intervju med Hänt har han uttryckt sin kärlek för hunden.

– Ralf. Världens finaste hund. Han piggar verkligen upp en och har en väldig energi. Det är han som ser till så att man kommer igång och rör på sig. Han busar och så, har Backis tidigare förklarat för Hänt.

Även på Instagram har skogsbonden med jämna mellanrum stolt visat upp Ralf och även då förklarat vilken betydelse hunden har för honom.

”Våran fina lilla älskling. Killen som förgyller våra dagar med kärlek bus och fisar.”, skrev Backis på Instagram då och visade upp hunden.

Annons

I en ny intervju med Hänt berättar Backis att han just nu är på besök i Skara, där fästmön Evelina utbildar sig till hovslagare. Han förklarar att han under vistelsen bara tar det lugnt och även passar på att gosa med sin älskade Ralf.

– Nu är ju jag nere i Skara, Evve pluggar ju här nere. Jag har tagit några dagar där jag inte gör någonting så då är det skönt att ligga kvar och dra sig i sängen med Ralf, säger Backis till Hänt.

Bonde-Backis om den knepiga boendesituationen

I intervjun med Hänt fortsätter Bonde-Backis att berätta om han och Evelinas boendesituation. Evelina håller nämligen just nu på att utbilda sig till hovslagare i Skara, vilket ligger hela tre timmars bilfärd från Backis. Det innebär att hon periodvis måste bo i Skara.

Annons

– Det är nästan 30 mil så hon kan ju inte ligga och köra emellan utan då är det bättre att åka ner, vara här nere en vecka och sen åka hem, förklarar Backis för Hänt.

Evelina har ungefär 1,5 år kvar av utbildningen och Backis fortsätter med att säga att hon pendlar mellan att bo någon eller några veckor i taget i Skara och att bo hemma.

– Hon kanske går i skolan i tre veckor, då har hon ett boende här i Skara som hon bor i, i tre veckor. Sedan bor hon hemma däremellan, det blir enklare än att köra fram och tillbaka hela vägen, säger Backis.

Han fortsätter med att förklara att utbildningen som Evelina går har många praktiska moment, vilket förenklar situationen för paret då hon själv kan styra vart hon vill praktisera. Han säger även att situationen fungerar bra för dem med tanke på att Evelina pluggar när han arbetar.

– Hon har nyligen varit hemma fem eller sex veckor eftersom hon har praktik på hemmaplan och nu är det två veckor som hon ska vara här nere i Skara, förklarar Backis och fortsätter.

– Det funkar ju bra, man har ju telefon och FaceTime. Hon går ju i skolan ungefär när jag jobbar så man hörs ju, säger godmorgon på morgonen och sedan på eftermiddag-kväll. Man hörs ju ändå, skickar meddelanden att man tänker på varandra och sådär även om man inte sover ihop.

FOTO: TV4 Play

Annons