Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Backis stora lycka med Evelina – visar upp familjemedlemmen

19 apr, 2023 
BONDE-BACKIS, EVELINA
Backis och Evelina fann varandra i Bonde söker fru 2021.
Nu berättar han om kärleken till parets familjemedlem.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Evelina och Backis lycka över relationen till familjenBrand logo
Evelina och Backis lycka över relationen till familjen

Det var i Bonde söker fru 2021 som skogsbonden Mikael "Backis" Backstulid, 38, sökte sin fru. Trots tuffa beslut och starka känslor under resans gång så visade sig kärleken till Evelina vara starkast och än idag kilar paret stadigt i sin relation.

Backis fick inte bara sällskap av Evelina efter Bonde söker fru – han fick även hennes hund på köpet.

– Ralf. Världens finaste hund. Han piggar verkligen upp en och har en väldig energi. Det är han som ser till så att man kommer igång och rör på sig. Han busar och så, har Backis tidigare förklarat för Hänt.

Bonde-Backis lycka över hunden Ralf: ”Lilla älskling”

Att hunden Ralf betyder mycket för Backis råder det ingen tvekan om. På Instagram beskriver han hur den fyrbenta vännen förgyller han och Evelinas dagar.

Annons

”Våran fina lilla älskling. Killen som förgyller våra dagar med kärlek bus och fisar.”, skriver Backis på Instagram och visar upp hunden.

Backis och Evelina har redan hunnit vara med om en hel del i sin relation. Förutom att de förlovade sig på 1-årsdagen på deras första mötesplats Sundbyholms slott så var ringarna väldigt ikoniska för just Backis och Evelina.

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern. Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, berättade Evelina om den glada nyheten.

Därför flyttade Backis och Evelina isär

Men det är inte det enda som hänt för turturduvornas del. Paret har även testat på att vara särbos. Detta på grund av Evelinas studier.

Annons

– Jag har kommit in på hovslagarutbildningen till hösten, så det blir också en omställning i vår relation. Jag ska väl bo i alla fall första terminen, där nere vid skolan. Och det ska bli jättekul, jag är jättetaggad, sa hon till Hänt då.

– Det är väl inte roligt att man inte ska bo hemma, samtidigt så är det inte för alltid, det är en kort stund. Så det är det vi sagt, att vi får stå ut. Och nu har jag fixat ett boende så både du och Ralf kan komma och hälsa på, så det kommer lösa sig, fortsatte hon.

FOTO: TV4

Annons