hänt exklusivt

Bonde-Backis nya barnbesked med Evelina: ”Jättebarnkär”

Evelina och Mikael ”Backis” Backstulid

Evelina och Mikael ”Backis” Backstulid

Mikael "Backis" Backstulid fann kärleken i Evelina i Bonde söker fru 2021. Nu berättar Backis för Hänt om livet som förlovad och planerna om att utöka familjen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elin Härkönen om olyckan – läkarnas tuffa besked: "Tufft att ta emot"
1:02

Efter reklamen: Elin Härkönen om olyckan – läkarnas tuffa besked: "Tufft att ta emot"

(1:02)

Slå på ljud

Mikael "Backis" Backstulid, 38 var en av bönderna som letade efter kärleken i Bonde söker fru 2021. Och kärleken fann han sannerligen. Backis föll pladask för i Evelina, 35, som han kilar stadigt med än idag.

På ettårsdagen för deras första möte vid Sundbyholms slott gick Backis ned på knä och friade till sin Evelina, som svarade med ett självklart ja. Idag är paret förlovade och lever tillsammans med hunden Ralf och flera katter.

Bonde-Backis och Evelinas knepiga boendesituation – pendlar tre timmar

Men trots att paret befinner sig i den rosenskimrande kärleksbubblan som nyförlovade blir det ibland svårt att få livspusslet att gå ihop. Backis och Evelina är sambos i grunden, men har under de senaste åren behövt anpassa sig till att Evelina studerar på annan ort. Hon håller nämligen ju på att utbilda sig till hovslagare i Skara, vilket ligger hela tre timmars bilfärd från Backis.

Mikael förklarar att det i stort sett fungerar bra – mycket tack vare att Evelina har sin praktik i närheten av Mikael, och därför periodvis kan bo hemma. Men det blir ändå en del pendlande.

– Hon kanske går i skolan i tre veckor, då har hon ett boende här i Skara som hon bor i, i tre veckor. Sedan bor hon hemma däremellan, det blir enklare än att köra fram och tillbaka hela vägen, förklarar Backis för Hänt.

Bonde-Backis barnlängtan med Evelina: "Jättebarnkär”


Backis fick inte bara sällskap av Evelina efter Bonde söker fru – han fick även hennes hund Ralf på köpet. Men paret drömmer även om att utöka familjen med barn.

– Tanken är väl att det ska bli det. Sedan får man ju se…, har Backis tidigare sagt till Hänt.

När Hänt pratar med Backis blir det tydligt deras barnlängtan fortfarande finns kvar. Backis förklarar att det dock finns en sak som sätter käppar i hjulet:

– Det är ju också under utbildningen och sådär. Då måste hon ju pausa utbildningen och sådana grejer. Så vi övar nu så får vi se, säger Backis.

Han fortsätter:

– Jag är jättebarnkär och vill ha ju barn. Sedan om det är ett eller fem…Det får man väl se. Nu börjar man ju komma upp i åren också, så det får man ta som det kommer. Man kanske känner – vissa säger ju när de får ett barn att de känner att det räcker, eller så vill man ha fler. Vi får se, säger Backis till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN