Bachelor-Niclas avslöjar sanningen bakom tuffa perioden – ”Börjat få känslor”

Förra veckan gick Niclas Lij, som är aktuell i säsongens ”Bachelor”, ut med att han var nära att bryta ihop under inspelningarna. Nu avslöjar han sanningen bakom tuffa perioden.

Under förra veckan publicerade Niclas Lij, 32, som är aktuell i årets säsong av ”Bachelor”, ett långt inlägg på sin Instagram. Det handlade om hur han varit nära att bryta ihop efter långa inspelningsdagar och tuff press från både produktion och deltagare.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Och den tuffa period som Niclas Lij syftade på var en svacka på två veckor, vilken han menar ägde rum under de avsnitt som visas den här veckan. I förra veckans avsnitt kom dessutom två nya tjejer in i programmet, något som inte uppskattades helt av Niclas Lij, då han menar att det var just i samband med detta som det blev extra jobbigt.

–  När två nya tjejer kom in kände jag att nu går vi bakåt. När jag satt där och skulle lära känna dem från början, kändes det som att “fan det här gjorde jag ju för en månad sen – satt och pratade om att vem är du?” Jag orkade inte ta den frågan med någon just då när jag har kommit så långt, säger Niclas Lij till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Oväntade vändningen i Bachelor efter Niclas hemliga brev: ”Jätteförvirrad”

Men vad Bachelorn tidigare inte berättat kring svackan, var att det hela inte bara berodde på hård press och tuffa inspelningsförhållanden. Nu avslöjar han att han också hade hunnit få känslor för en av tjejerna, vilket han tror gjorde honom mer känslig än vanligt.

– Jag hade börjat få känslor också, jag hade börjat känna för en av tjejerna väldigt mycket och då var det sista jag ville att det skulle komma in två nya tjejer, säger han och fortsätter:

– Just eftersom jag hade börjat få känslor för en av tjejerna blev jag också lite mer skör. Det gjorde att jag blev mer orolig att förlora någon som jag verkligen började gilla, och det gjorde mig svagare. Samtidigt som det också gjorde mig glad och gav mig hopp, såklart.

LÄS OCKSÅ: Bachelorns chock efter avslöjandet om Andrea: ”Kommer bli stelt”

Foto: IBL, Instagram