LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bachelor-Niclas avslöjar sanningen – därför bojkottar han programmet: "Höll på att bryta ihop"

21 nov, 2017 
Malin Ljung
Årets Bachelor Niclas Lij må se glad och lycklig ut i rutan när han försöker dejta sig fram till drömkvinnan. Men verkligheten var en annan: "Jag höll på att bryta ihop", skriver han på Instagram.
Annons

Fram tills i höstas var Niclas Lij en relativ okänd och helt normal 32-åring. Men det förändrades över en natt när han blev huvudpersonen i nya säsongen av “Bachelor – när leken blev allvar”. Niclas klev in i produktionen med hoppet om att finna sitt livs kärlek, men nu bryter han tystnaden om sitt egentliga mående under inspelningsperioden.

Trots att “Bachelor” sänts i flera veckor är det först nu, vid det tolfte avsnittet, som Niclas Lij ens sett programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“För jag vet hur dåligt jag mådde där borta under just dom här dagarna. Vi var halvvägs in och jag hade blivit filmad 34 dagar i streck, 10-14 tim om dagen, samtidigt som jag försökte hålla koll på mina företag hemma i Sverige. Dålig sömn, alkohol och stress. Press från tjejerna och produktionen. Ensam…”, skriver han i sitt Instagraminlägg.

Annons

I kvällens avsnitt kommer två nya tjejer in i dejtingprogrammet. För en utomstående kan det verka som en liten grej, men för Niclas var det droppen. Nu skriver TV4-profilen att han vara nära att kollapsa vid den här tidpunkten under inspelningen.

“Jag ler mer än vanligt, för att dölja att jag höll på bryta ihop. Jag började tappa mig själv. När dom nya tjejerna kom så ville jag börja gråta, för det var två steg i fel riktning”, skriver han.

Samtidigt som han gjorde allt för att spela glad och intresserad för att vara alla till lags.

“Jag hade inte hjärta att göra något annat. Jag hade inte styrkan att säga nej, jag klarar inte detta. Jag hade inte ens modet att be om hjälp”, skriver Niclas.

Till slut gick det så långt att han insåg att han behövde hjälp, och skickade till slut iväg ett allvarligt sms till produktionen.

“Jag skrev ett sms till produktionen ”Är utmattad. Mentalt. Behöver motivation. Pepp.”, säger han.

Niclas säger att det blev vändpunkten, att han fick stöd och enorm respons för att må bra igen.

“Det var det viktigaste jag kunde gjort. Dom hjälpte mig att sakta komma tillbaka… Ibland måste man våga visa sig svag för att kunna bli stark…”, avslutar han inlägget.

Efter att han publicerade det på Instagram

FOTO: TV4, Instagram

Annons