TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hemliga fyllebråket i Bachelor – som tittarna inte får se: ”Hände incidenter”

31 okt, 2017 
AvHanna Nilsson
Årets säsong av ”Bachelor” har redan diskuterats flitigt. Nu kommer nya uppgifter om spelet bakom inspelningskulisserna. Produktionen tvingades nämligen sätta upp alkoholförbud efter incidenter.
Annons

Drama, drama, drama. Och så tandvärk! Nya ”Bachelor” med ungkarlen Niclas Lij, 32, på Sjuan har redan bjudit på både det ena och andra. Nu kommer ytterligare information. Mellan dejter, rosceremonier och häng vid poolen, rådde det nämligen strikt förbud mot alkohol. Ingen av deltagarna hade tillåtelse att förtära alkoholhaltiga drycker under programmets gång, men riktigt så blev det inte.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu berättar Johanna Scortea, 25, om inspelningarna:

– Vi hade väldigt strikt med alkoholen för vi fick egentligen inte dricka, men någon gång fick man köpa en flaska vin, säger hon till Hänt.

Men tummandet på alkoholförbudet ångrade nog produktionen. Ett stort fyllekaos bröt ut, så pass hårt att de till slut fick sätta ner foten – stenhårt:

– Vissa tålde inte alkohol så som vissa andra och fick en del snedfyllor, och när vi fick köpa en flaska vin så inträffade just sådana incidenter. På grund av det så fick vi förbud igen. Så höll det på.

Annons

Men helt utan dricka var tjejerna ändå inte. Det bjöds trots allt på skumpa under roscermonierna:

– Vi fick inte dricka på dagarna utan endast på ceremonierna. Då fick vi champagne, avslutar hon.

Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor, bekräftar för Hänt.se att de tvingades sätta upp en alkoholregel.

– Ja, det stämmer att produktionen begränsade tillgången till alkohol i Bachelor-huset efter en tid. En del tjejer var lite väl festglada. Man bedömde då att tjejerna dagen efter inte kunde vara på topp för att dejta och hitta kärleken.

FOTO: TV4

Annons