TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tvingades avbryta Bachelor efter kollapsen – föll ihop framför kamerorna

16 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Första avsnittet av årets "Bachelor" bjuder på dramatik när spänningen blir för mycket för en av deltagarna.
Annons

Redan i första avsnittet av “Bachelor” är det dags för en roscermoni. Tjejerna har bara hunnit få några minuter tillsammans med årets bachelor,  Niclas Lij, 32, innan det är dags för honom att dela ut rosor till dem han vill fortsätta träffa.

Efter en lång flygresa, lite champagne och en hel del spänning är det tufft att stå uppställd och vänta på att få – eller att inte få en ros.

För Susanne Querio Lagerberg, 29, blir situationen bara för mycket och tittarna kan se hur hon börjar må allt sämre. Plötligt avbryts allt och någon skriker: “Vem är det som inte mår bra?“.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Susanne har sjunkit ihop på marken.

– Sussie blev alldeles svimfärdig där under rosceremonin så vi var tvungna att avbryta allting. Jag ville mer få det over with, så jag tyckte, kan inte alla bara härda ut, säger Alexandra Nord, 25.

Annons

Susanne blir dock ompysslad en stund och börjar så småningom må bättre.

– Jag får vatten och jag får godis och jag känner att, wow, det här är ny energi. Nu fortsätter vi, säger Susanne Querio Lagerberg.

Och bachelorn själv, tycker att det är bra jobbat av Susanne att fortsätta med ceremonin.

– Jag förstår tjejerna. Det har varit en lång dag och det är varmt. Så det är verkligen starkt av Sussie att kämpa på, säger Niclas Lij.

Foto: TV4

Annons