TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oväntade vändningen i Bachelor efter Niclas hemliga brev: "Jätteförvirrad"

14 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Matilda Lindblom är nära att lämna Bachelor, men då kommer Niclas Lij med en överraskning som hon inte alls var beredd på.
Annons

I kvällens Bachelor avslöjar Matilda Lindblom, 27, tidigt i avsnittet att hon går i tankarna att lämna programmet. Hon känner inte att hon får den kärlek hon längtat efter hos bachelorn Niclas Lij, 32, och tar honom åt sidan för att berätta det.

– Jag har väl haft en liten funderarvecka, jag känner mig ganska osäker efter förra rosceremonin, om jag vill vara kvar här eller om jag vill åka hem, säger hon till honom i programmet.

Hon åkte dit med hoppet om att finna sitt livs kärlek och kände att väl där var det inte alls var som hon tänkt sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När jag åkte hit var det kanske inte optimal tajming i och med jobb och sådär, men jag tänkte att jag kan inte missa den här killen jag måste träffa honom. Nu håller jag på att överväger vad som är mest värt, säger hon och fortsätter:

– Vi har inte haft en dejt på två veckor nu. Jag känner ändå att jag har ansträngt mig, så jag hade väl kanske uppskattat att du hade gjort någonting för mig och det kanske jag går och väntar på nu.

Annons

Här får programmet en vändning som ingen var beredd på. Det visar sig att Niclas är mycket mer intresserad än vad han visat Matilda.

– Jag har en överraskning till dig, jag har förberett en lapp till dig. Jag vill att du ska kolla på den, jag vill att du ska veta att jag är nyfiken på dig. Jag vill lära känna dig bättre. Jag tycker inte att du ska kasta iväg den här chansen vi har att verkligen utforska, du kanske är min drömtjej, jag kanske är din drömkille, det vet vi inte, säger han och ger henne lappen.

I lappen stod det:

“Jag vill se alla dina färger hoppas att du med dom mig snärjer. Om du vill ha en idiot lägg din hand i min och följ med mig till en lagun så fin”.

Lappen som Matilda fick gav henne en rejäl tankeställare.

– Jag var helt inställd på att lämna huset ikväll och åka hem, jag har min väska packad. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag är jätteförvirrad just nu.

Hur det går kan du se i Bachelor som sänds på Sjuan klockan 21.

Foto: TV4

 

Annons