TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Niclas försvarar sig efter påhoppet i Bachelor: "Korkad"

13 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Årets Bachelor är Niclas Lij och redan några veckor in på årets säsong har han tillsammans med tjejerna bjudit på en del drama. I förra veckan kallade han en av tjejerna korkad och nu berättar han varför.
Annons

Niclas Lij, 32, är årets Bachelor och dejtar friskt i tv-rutan i jakten på sitt livs kärlek. Någon som ville vara med i denna jakt är Emma Rosendahl, 23, som även är Niclas frisör. När hon fick chansen till att vara med och tävla om Niclas hjärta tog hon den utan att blinka.

– Jag är Niclas frisör och jag har tänkt att jag ska bjuda ut honom väldigt länge men jag har inte vågat, så jag tog chansen att komma ner hit och hämta hem honom, säger hon i programmet.

Emma har länge haft ett öga för Niclas och hoppas på att det ska vara besvarat, men det där med att andra tjejer ska vara med i bilden tycker hon inte om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

–Jag har klippt Niclas nu i ungefär ett år vi har jättetrevligt och pratar mycket, jag tror att Niclas tycker om mig. Jag gillar inte att dela med mig.

I sidoshowen “Tjejerna avslöjar allt” får man se hur Niclas kallar Emma för korkad efter en dejt de varit på tillsammans.

Annons

– Om jag tar upp det med henne kommer jag behöva dumförklara henne rejält. Det hon sa var idiotiskt. Jag kände såhär: Du är så korkad just nu så jag känner för att skicka hem dig.

Nu har han valt att berätta sanningen bakom hans ordval i ett klipp på sitt privata Instagram-konto där han ger sig själv chansen att visa sin bild av det som händer i programmet. På samma sätt som tjejerna får i “Tjejerna avslöjar allt”.

– Jag kallade ju Emma för korkad och varför gjorde jag det? Jo inför en dejt berättade jag för Emma att jag hade klippt mig hos en annan frisör, vad gjorde hon? Jo hon blev svartsjuk, berättar han och fortsätter:

– Då ville hon visa att jag inte ska gå tillbaka dit och då sa hon att den frisören gillar inte ens dig, då tänkte jag att det var sjukt sagt, så jag blev lite upprörd för stunden.

Hans ordval är någonting han ångrar och tar tillbaka det i sin Instagram-video.

– Men jag tycker Emma är en jättesnäll tjej, jag har ingenting emot henne,  hon är absolut inte korkad. Jag är korkad, avslutar han.

Foto: TV4

Annons