TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Chocken i Bachelor – därför avbröts singeldejten: ”Värsta någonsin”

07 nov, 2017 
En singeldejt med årets bachelor Niclas Lij får en av tjejerna att bli riktigt besviken. Den gick från att mata ödlor till något oväntat. – Jag blev ledsen, säger hon i programmet.
Annons

I gårdagens avsnitt av ”Bachelor” i Sjuan slogs tjejerna återigen om att vinna ungkarlen Niclas Lijs, 32, hjärta. En av tjejerna som fick äran att gå på en singeldejt var Nastassia Yaramchuk, 27. Nog blev hon glad över att hon var den som fick dra på en dejt ensam med Niclas, men mindre glad var hon efter själva dejten. Den började med att hon och Niclas matade ödlor, och sedan övergick dejten i något oväntat. Han berättade att han skulle ta med henne på en överraskning – ett poolparty med alla andra tjejerna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blev besviken, och jag blev ledsen. Jag blev jättechokad, säger Nastassia i programmet, och fortsätter:

– På min singeldejt ska vi alltså gå och vara med alla andra, efter bara två timmar ensamma. Jag blev ledsen för att vi inte hade någon chans att prata.

Men innan den oväntade överraskningen var dejten enligt henne inte heller någon succé. Att mata ödlor var inte något som föll henne i smaken.

– Dejten var hemsk, den värsta och mest oromantiska dejt någonsin.

Men trots en stor besvikelse slutade hennes kväll i glädje ändå. Under poolpartyt lyckades hon knipa åt sig en ros och stod säkert i kvällens rosceremoni. Så slutet gott, allting gott, som man brukar säga.

Foto: TV4

Annons