TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bachelorns chock efter avslöjandet om Andrea: "Kommer bli stelt"

21 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Niclas Lij har det hett om öronen i kvällens Bachelor, först flirtar han med en annan tjej under sin dejt med Matilda Lindblom. Sedan dyker denna tjej upp som en av deltagarna i programmet.
Annons

Bachelorn Niclas Lij, 32, får det hett om öronen i kvällens avsnitt. Inte nog med att han har sju potentiella livspartners att hålla koll på, mitt under en dejt dyker det upp ännu en tjej som är ute efter hans uppmärksamhet. Niclas är ute på en dejt med Matilda Lindblom och ska inta dansgolvet när en mystisk tjej plötsligt dyker upp och stjäl honom framför ögonen på Matilda.

– Jag blev helt stum, jag blev lite mållös, jag fattade inte riktigt. Det räcker med tjejer, säger Matilda i programmet.

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Matildas missnöje var ingenting som passerade Niclas obemärkt.

– Jag tor inte att Matilda gillade jättemycket att den där tjejen klev upp och dansade med mig, lite svartsjuk kanske, säger han.

Snabbt uppstod en kamp om Niclas på dansgolvet och han berättade att han var ordentligt obekväm.

– Matilda var ganska snabb med att stjäla tillbaka mig, sen stal hon tillbaka mig igen och sen gick det där i mellan jag kände mig som en flipperkula, berättar han.

Annons

Senare på kvällen var det dags för rosceremoni och två tjejer fick som vanligt lämna programmet. Men det var inte slut där, direkt efter dök det upp två stora överraskningar och det var ingenting som någon var beredd på.

– Två nya tjejer dyker upp från ingenstans och jag vet inte hur jag ska reagera, säger Niclas.

Men det var inte vilka tjejer som helst, det var den mystiska tjejen från Matildas dejt som dök upp. Hennes namn är Andrea.

– Vad gör hon här? Tjejen från baren, från min dejt, säger Matilda.

Enligt programmets exekutiva producent Hans Abrahamsson var detta en plan som produktionen smidde ihop tillsammans med Andrea.

– Kontakt uppstod mellan Andrea och inspelningsteamet på Dominikanska Republiken och eftersom hennes intresse för Niclas bedömdes som genuint beslutade man på plats att ge henne en chans att vara med i programmet, säger han till Hänt.

Bachelorn själv hade dock ingen aning om att dessa planer smiddes.

– Niclas visste inget och blev väldigt överraskad när det kom in två nya tjejer i programmet, säger Hans.

Att Niclas blev överraskad syntes ordentligt i programmet.

– Jag fattar ingenting och minen på alla tjejer som är där, shit det här kommer bli stelt, vad gör jag nu?, säger han.

 

Foto: Tv4

Annons