Därför hoppade Josefine Hamrin av Bachelor – verkliga anledningen

Josefine Hamrin & Simon Lindström
Exklusivt

I kvällens avsnitt av Bachelor väljer Josefine Hamrin att hoppa av programmet.
Men anledningarna tills beslutet är fler än vad som visas i tv.
Nu berättar hon för Hänt om verkliga orsaken bakom plötsliga avhoppet.

Årets säsong av det populära dejtingprogrammet Bachelor är i full gång och hittills är det minst sagt en händelserik säsong.

I år är det Sebastian Martinsson och Simon Lindström som söker kärleken, och halvvägs in har det redan uppstått en hel del känslor, kyssar och drama.

I förra veckans avsnitt bubblade känslorna över för många då fyra nya tjejer kom in i huset. Att det kommer in nya personer som också ska fajtas om att få tid med killarna innebär tuffare konkurrens för de tjejer som redan är där, något som inte landade så bra hos tjejerna i huset.

Snabbt skapades det dålig stämning tjejerna emellan och fler vittnade om att det förkom både mobbning och utfrysning.

Shilera Sulhavs om inspelningen: ”Svårt att hitta motivationen”

Shilera Sulhav, som tillhör en av dem som var med i programmet från början, har tidigare berättat om hur svårt det var att hålla masken uppe när det kom in fler personer.

Filips stöd till Let's dance-kollegan Anis efter uppbrottet

– Jag kände mig ibland väldigt frustrerad i Grekland för jag var verkligen där för att hitta kärleken och det blev svårt att hitta motivationen till att stanna kvar när nya tjejer kom in, berättade hon då.

Verkliga anledningen bakom Bachelor-Josefines avhopp

I kvällens avsnitt av Bachelor väljer Josefine Hamrin att självmant lämna programmet. Detta då hon menar att hon inte kommer hinna bygga upp känslor för någon på den korta tid som de är där. I Tjejerna avslöjar allt kommer det sedan fram att det också berodde på att hon träffat en kille hemma i Sverige, men för Hänt berättar hon att det fanns ännu fler anledningar än så.

– Det var väldigt mycket som inte blev som jag hade tänkt mig, så jag valde att lämna av flera anledningar. Det var inte bara på grund av att jag dejtat någon där hemma. Jag kan inte ens säga att jag hade en kille på utsidan utan vi hade dejtat två gånger innan jag åkte till Grekland, säger hon och fortsätter:

– Men det var för mycket intriger och drama och dålig stämning i huset och det tog bort fokuset från varför vi var där egentligen, så det var också en anledning till varför jag valde att lämna.

LÄS OCKSÅ: Bachelor-Elin Johansson om bråket med Alice Opebiyi

LÄS OCKSÅ: Därför bär Jolin Sikström i Bachelor peruk – egna orden om sjukdomen

FOTO:

Senaste nytt