ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför bär Jolin Sikström i Bachelor peruk – egna orden om sjukdomen

13 sep, 2021 
Jolin i Bachelor 2021 bär peruk
Jolin Sikström är en av tjejerna som söker kärleken i Bachelor 2021.
I programmet bär hon olika peruker och i en intervju med Hänt avslöjar hon nu anledningen till detta.
Annons
Tjejens ovanliga entré i Bachelor 2021 – se klippet härBrand logo
Tjejens ovanliga entré i Bachelor 2021 – se klippet här

Bachelor 2021 är i full gång och detta år är det Simon Lindström och Sebastian Martinsson som hoppas på att hitta kärleken.

En av solstrålarna som medverkar i programmet och hoppas på att Simon eller Sebastian är den rätta är Jolin Sikström, 27, från Trollhättan. Hon har tidigare synts i Idol, men nu är fokus på kärleken!

Om man som tittare har varit uppmärksam så kan man ha noterat att Jolin under säsongens gång har olika hårfärger och frisyer. Finns det någon mer anledning bakom detta ständiga frisyrbyte än att det är snyggt?

LINDA, jolin, shilera och ida i bachelor 2021
Några av tjejerna i Bachelor 2021.

Jolin Sikström berättar om sjukdomen alopecia areata

Jolin öppnar sig och visar vilken fin personlighet hon har i Bachelor 2021. Men något som hon däremot inte har berättat om i programmet är orsaken till att hon bär peruk.

Annons

Jolin har alopecia areata, vilket är en sjukdom som leder till att du tappar hår.

– Jag är så chill med det. Herregud jag har varit skallig längre än vad jag haft hår, säger Jolin med glimten i ögat till Hänt.

Hon tappade hår första gången redan vid tre års ålder, och sedan andra gången när hon var 12 år gammal. Jolin har accepterat sin sjukdom och lever stolt med den.

– Jag byter ju frilla bara efter humör och väder, och var solen står, berättar Jolin Sikström för Hänt och avslutar med:

– Alopeci är så mycket vanligare än man tror, och om jag kan inspirera någon där ute till att bara våga lite mer så gör det mig så glad. Alla ska våga mer! Skit i om folk ser att du inte har en normal hårfäste. Skit i om du är blåhårig ena dagen och blond nästa dag. Du har inte riktigt hår och det är helt okej, du är fantastisk ändå!

Och om det är något som Jolin gör i programmet så är det att inspirera och framförallt smitta av sig glädje med sitt fantastiska humör och fina energi!

Bachelor måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar på Sjuan. Såklart finns programmet även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Linus Bokhesius/TV4

Annons