Bachelor-Felix Almsveds svar – efter kritiken från tjejerna

Nu svarar Bachelor-Felix Almsved på kritiken från tjejerna.
I Bachelor – tjejerna avslöjar allt får Felix Almsved kritik riktat mot sig efter att ha ställt känsliga frågor till tjejerna. Nu svarar han på kritiken och förklarar hur han tänkte.
– Jag har förståelse för att folk kan tycka det är märkligt och tabu, säger han till Hänt.
Annons

Felix Almsved, 27, chockade både tjejerna och konkurrenten Simon Hermansson, 29, när han klev in i Bachelor på TV4.

Sedan entrén i programmet har Felix gjort succé och lyckats undvika kritik och dramatik – fram tills nu. I Bachelor – tjejerna avslöjar allt får han en hel del kängor riktade mot sig. Det är flera av tjejerna som nämner att Felix frågat om deras ekonomi, vilket de tycker är underligt.

Annons

I eftersnacksprogrammet visar de upp ett klipp från ett tillfälle då Felix Almsved frågar en av deltagarna hur hennes utgifter ser ut.

Annons

– Jag vill att man ska leva tillsammans och dela på allt. Ha allt gemensamt. Hur ser dina liksom… utgifter ut, undrar Felix i programmet och förklarar att han undrar om specifikt skönhetsrelaterade utgifter:

– Hur mycket pengar lägger du på naglar, kläder och smink och allt sådant som kostar pengar?

Felix Almsveds egna ord om frågorna

När Hänt tar kontakt med Felix Almsved förklarar han hur han själv ser på att han frågar om tjejernas utgifter.

– Det är extremt tidspressat under dejterna. Så när kamerateamet inte är där, och man tydligtvis smygfilmas, finns det tid för privata frågor. Mitt mål är en sambo och en blivande fru, ett liv med gemensam ekonomi. Så visst är det inte en charmig fråga, men högst relevant om man ska dela livet tillsammans kan jag tycka, så man vet att det finns en balans, säger han.

Samtidigt medger bachelorn att det kan låta lite fräckt, men han menar på att det även är klippningen som är boven.

Annons

– Men jag håller med om att det ser väldigt fult och rått ut i tv-rutan när de klippt bort 45 minuters prat om livet och vardagen som leder fram till frågan på ett naturligt sätt, säger han.

Frågar om bröstoperation

I Bachelor – tjejerna avslöjar allt säger även tjejerna att Felix Almsved kommenterat huruvida de gjort några skönhetsingrepp eller inte.

– Första dejten vi var på frågade han om jag gjort brösten och sådär, säger Emmy Rönning i programmet och fortsätter:

– Han stirrade på mina bröst och frågade ”hur mycket har du lagt i?”. Det var första frågan till mig. Vad är det för fråga?

För Hänt förklarar Felix Almsved hur han tänker kring sådana frågor.

Annons

– Jag tycker att det är intressant med ingrepp och behandlingar. Jag har umgåtts en del med folk som jobbar på en välkänd klinik där vissa av tjejer har gjort sina ingrepp och därav kanske jag har blivit lite skadad. Men jag har förståelse för att folk kan tycka det är märkligt och tabu, säger han.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…