LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Babben och fästmannen vill inte gifta sig – det har hänt: ”Överens”

20 mar, 2024 
Maria Broberg
Jennifer Iversen
Babben Larsson har länge varit hemlighetsfull gällande sin nuvarande fästman och privatliv.
Men i en ny intervju med Hänt berättar nu komikern om varför hon inte kommer att gifta sig med honom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför umgås inte Babben med David Sundin - skämtet om kollegans bror: ”Kladdigt”Brand logo
Därför umgås inte Babben med David Sundin - skämtet om kollegans bror: ”Kladdigt”

Barbro Babben Larsson, 67, är en svensk komiker och programledare. Vi har bland annat fått se henne leda succéprogrammet Bäst i test ihop med David Sundin.

Privatlivet däremot brukar Babben ligga lågt med. Sommaren 2022 förlovade hon sig med sin hemlige pojkvän, men har hittills inte visat upp honom än i offentligheten.

I en ny intervju med Hänt passar vi på att fråga om förlovningen och om paret går i bröllopstankar.

Babben Larsson vägrar att gifta sig – besväras av det förflutna

Babben har tidigare varit gift med Bernt Westerlund och de fick dottern Sofia Westerlund ihop. Efter 17 år tillsammans gick de skilda vägar år 2007.

Babben som nu är förlovad på nytt har inga tankar på att gifta sig igen.

När ska ni gifta er?

– Vi ska inte gifta oss. Nej, vi är ju förlovade, varför ska vi gifta oss? Vi är jättenöjda.

Hur kommer det sig?

– Jag tror det här med giftemål är som någon slags dröm man har som ung. Att man ska ha det här stora prinsessbröllopet med hela släkten, kyrkan, klänningen och allt det där. Jag har ju varit gift en gång och då gifte vi oss i all hast verkligen när vår dotter föddes för att vi skulle få samma efternamn allihop. Och då var det en sådan tre-minuters på Rådhuset.

Annons

Babben fortsätter berätta att hon och fästmannen står på samma sida gällande just giftermål.

– Jag har ingen dröm alls om att gifta mig en gång till och det är samma med min fästman. Vi pratade faktiskt om det häromdagen, men vi är helt överens. Vi är jätteglada att vi har hittat varandra och förlovningen är ett sätt att visa att vi tillhör någon. Men vi har inget behov av att gifta oss.

Babben Larsson om sin hemliga fästman: ’’Förblir privat’’

Det var genom en dejtingsajt under 2019 som Babben fick kontakt med sin nuvarande fästman. Men vem denna man är har hon varit mycket förtegen om, det lilla hon har avslöjat är att han arbetar som hantverkare.

Babben menar att det är mest hennes beslut att fästmannen förblir privat från offentligheten på grund av att han inte är van vid media.

– Vi har pratat om det och det är nog mest jag som tycker att han förblir privat för jag vet ju också vad som händer med en parter som blir offentlig. Även om vi inte fortsätter att vara förlovade så kommer han för evigt att vara min före detta, berättar Babben till Hänt och tar upp ett exempel om sin före detta man:

– Jag såg att min ex-man hänges ut i tidningen med en passbild, och när han hade fått en stroke så var det någon som tipsade en tidning som skrev om det och då hade vi varit skilda i 13 år. Det där tycker jag han kan få slippa. Han är en vanlig go kille som bor på landet.

FOTO: TT

Annons