ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nu visar Babben Larsson upp hemliga fästmannen – dyker upp under tv-inspelningen

24 feb, 2023 
Babben Larsson
Babben Larsson förlovade sig i somras.
Nu avslöjar hon för Hänt att den hemliga fästmannen dykt upp i ett allt mer offentligt sammanhang.
– Han tycker det är kul att komma in i den miljön, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snabba frågor med Maria Sur från MelodifestivalenBrand logo
Snabba frågor med Maria Sur från Melodifestivalen

Babben Larsson, 66, är nu aktuell med ännu en säsong av Bäst i test. Programmet som kommit att bli en stor succé är däremot inte det enda som hon arbetar med. Det är ständigt fullfart för Babben som dessutom fick det prestigefyllda uppdraget att vara julvärd förra året.

Under pressträffen för julvärdsuppdraget avslöjade Babben att hon hade förlovat sig. Det var under sommaren 2022 som hon och hennes hemlige pojkvän hade utbytt ringar.

– Det känns jättebra, sa då Babben till Hänt.

Babben Larsson visar upp hemliga fästmannen: ”Varit på en inspelning”

Vem denne hemliga mannen är har Babben varit mycket förtegen om. Det enda hon delat med sig av är att han arbetar som hantverkare. Men nu avslöjar Babben för Hänt att fästmannen faktiskt dyker upp i allt offentligare sammanhang. Han har nämligen suttit i publiken under flera av Babbens inspelningar.

Annons

– Jag tror kanske Davids fru och något av barnen var där på någon inspelning. Jag tror att de kommer någon gång per år i alla fall. Min särbo har också varit på en inspelning tror jag. Han tycker det är kul att komma in i den miljön och titta, säger Babben till Hänt och fortsätter:

– Han har också varit på en 1 mot Sverige direktsändning och han tycker miljön är intressant. Också med hans yrke för han är ju snickare så han tittar mycket på kulisser och konstruktioner i taket. Han tittar på en nedrans massa saker, hur är läktaren byggd, vad är det för mekanismer. Han är konstruktionssnörd.

Sanningen om förlovningen – blir det något bröllop för Babben Larsson?

I sommar har Babben och fästmannen varit förlovade i ett helt år men några planer på att ingå i ett äktenskap finns inte.

Annons

Finns det några bröllopsplaner?

– Nej det finns det inte. Det var inte tanken, det var bara att vi ville visa varandra att vi känner att vi känner att vi hör ihop.

Bröllop blir det alltså inte och något annat som Babben är fast besluten med är att hålla hantverkaren utanför rampljuset.

– Det är att jag vill ha mitt privatliv ifred. Jag har aldrig släpat med mina partners i något rampljus om de inte velat det. Är de vanlisar så måste de få vara det tycker jag. En viktig anledning är också att de är inte tillsammans med Babben, Babben är min jobbpersonlighet. De är tillsammans med Barbro som är min privatperson och det tycker jag är det bästa. Jag är inte med de för att de ska visas upp utan jag vill verkligen särskilja från jobbet och privatpersonen och det här är ett sätt.

Bäst i test har premiär fredag 24 februari klockan 20.00 på SVT.

FOTO: TT

Annons