LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bäst i test 2023 – här är fasta panelen och gästerna i säsong 7

17 okt, 2022 
Bäst i test går in på sin sjunde säsong.
Vilka deltagare är klara?
Här är hela listan med alla kändisar som medverkar.
Annons
Allt om Babben LarssonBrand logo
Allt om Babben Larsson

Bäst i test hade premiär 2017 i SVT, och det blev omedelbart en succé. Programmet, som leds av Babben Larsson, 65, och David Sundin, 46, har vid flera tillfällen prisats på Kristallengalan och på det lockat miljontals tittare varje fredag – så pass att konkurrentkanalen TV4 valde att flytta sitt flaggskepp Let's dance till lördagar.

Babben och David Sundin klara för säsong 7 av Bäst i test

Bäst i test är baserat på det brittiska programmet Taskmaster. Idén är enkel. En kändispanel som varje vecka gästas av en annan känd person tävlar i olika uppdrag de blivit tilldelade av Babben och David. Tävlingsmomenten kan tyckas lätta vid en första anblick, men det lönar sig ofta om man har huvudet på skaft och kan tänka utanför den berömda boxen.

Genom åren har kändisar som Bianca Kronlöf, Erik Ekstrand, Clara Henry och Olof Wretling vunnit programmet och fått äran att lyfta trofén, ”Babbens byst”.

Annons

Med tanke på succén är det inte oväntat att programmet fått en ny säsong – den sjunde i ordningen.Här är Bäst i tests fasta panel

Nu är det också klart vilka som deltar i årets program. Så vilka är den nya panelen och gästerna som medverkar i den nya säsongen?

David Sundin och Babben Larsson
David Sundin och Babben Larsson har gjort succé i Bäst i test. Våren 2023 är det dags för säsong sju! Foto: Ulrika Malm/SVT

Och vilka får panelen möta i kommande säsong? Nu har SVT avslöjat vilka gäster som kommer besöka Bäst i test-huset.

Här är alla gäster i Bäst i test 2023

  • Komikern Marcus Berggren, 22. Marcus var panelmedlem förra året, och i egenskap av att ha kommit sist får han chansen till revansch i den nya säsongen.
  • Medieprofilen och podcastsstjärnan Edvin Törnblom, 26
  • Programledaren Carina Berg, 44
  • Sveriges förbundskapten i fotboll Janne Andersson, 60
  • Komikern Måns Möller, 47
  • Antikrundan-programledaren Anne Lundberg, 56
  • Journalisten och På spåret-vinnaren Johar Bendjelloul, 47
  • Programledaren Amie Bramme Sey, 35
  • Komikern Evelyn Mok, 34

Med tanke på vilket gäng SVT fått ihop ser det onekligen lovande ut inför den nya säsongen av Bäst i test, som har premiär våren 2023.

FOTO: SVT

Annons