ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Babben Larsson om att vara årets julvärd i SVT: ”Har fått frågan”

18 okt, 2022 
Tareq Taylor och Babben Larsson
Babben Larsson är en omtyckt programledare som leder många populära program på SVT.
Nu avslöjar hon för Hänt att hon dessutom har fått frågan om att bli årets julvärd.
”Roligt såklart”, skriver Babben i ett meddelande till Hänt.
Annons
Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärdBrand logo
Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärd

Förra året fick det svenska folket fira jul med tv-kocken Tareq Taylor, 53, då han fick hedersuppdraget att vara julvärd i SVT.

– Jag höll på att köra av vägen. Sen bröt jag samman. Jag tycker det här är ett så stort hedersuppdrag. Tårarna kom. Det var som att trycka på en knapp. Jag tror jag lade på luren till och med för att få ringa upp igen. Det känns otroligt stort, verkligen, sa då Tareq om uppdraget.

Hen blir årets julvärd 2022 på SVT – enligt oddsen

Tareq kom att göra ett väl uppskattat arbete och lyckades tända ljuset exemplariskt. Men vem ska få det prestigefyllda uppdraget i år? Än har SVT varit hemlighetsfulla med vem som blir årets julvärd men det finns några namn som tros vara aktuella.

Annons

Enligt oddsen verkar det stå emellan fyra personer, då det finns fyra namn som har lägst odds på 7,5. Dessa är Babben Larsson, 65, David Sundin, 46, Edward Blom, 51, och Suzanne Reuter, 70.

Det är inte första gången som Babben ligger i högt i vem som tros bli julvärd, hon va nämligen en storfavorit i tippningen även förra året.

Babben Larssons beslut för karriären

Inte nog med att svenska folket gärna hade sett Babben i den rollen så är hon en stark SVT-profil så kanske vore det inte helt omöjligt. Babben leder två av SVT:s populära familjeprogram – Bäst i test och 1 mot Sverige. När Hänt träffade Babben tidigare i våras berättade hon att hon däremot lagt ner sin stand-up karriär.

– Det har blivit mindre och mindre stand up. Först kom pandemin och sen har det varit så mycket tv, jag har skrivit en bok, jag håller på med en platta som kommer i november. Så tillslut blev det bara det som jag hade minst tid över till och då tycker inte jag att jag kan hålla den nivån jag verkligen vill, sa då Babben.

Babben Larssons svar om att bli årets julvärd: ”Fått frågan”

Men kanske kan Babben i alla fall klämma in uppdraget som julvärd i sin kalender? När Hänt når henne berättar hon nämligen att hon har fått frågan.

”Roligt såklart, har varit med på shortlistan flera år. Jag har fått frågan flera gånger men av olika anledningar har det blivit nej”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Vad Babben däremot inte vill svara på är om hon har fått frågan i år.

FOTO: TT

Annons