Axel Pilebys ursäkt efter missen i TV4:s Efter fem: “Förlåt”

Anna Brolin i Efter fem
När Anna Brolin och Axel Pileby var programledare för Efter fem i veckan skedde en oväntad miss under direktsändningen. Nu ber Axel återigen sin TV4-kollega om ursäkt.
Annons

Det var i början av året som TV4 började sända Efter fem med Tilde de Paula Eby, 46, i spetsen. Innan dess jobbade Tilde på Nyhetsmorgon i många år och fick med sig kollegan Axel Pileby, 32, när hon bytte till eftermiddagsprogrammet.

Annons

Under våren har Tilde de Paula Eby även varit programledare för Let’s dance på samma kanal, och har då ersatts av Anna Brolin, 39, varje torsdag och fredag. I maj fick vi se Henrik Alsterdal, 39, axla rollen i Efter fem då varken Anna Brolin eller Tilde de Paula Eby kunde medverka. Vi har även fått se Anders Kraft, 50, som programledare vid ett tillfälle.

Annons

Men att det har varit en hel del inhoppare i Efter fem verkar inte störa TV4-tittarna, tvärtom har de gång på gång gett komplimanger till de TV4-profiler som har lett programmet när Tilde de Paula Eby inte varit på plats.

Anna Brolin verkar vara en riktig favorit hos Efter fem-tittarna och flera personer har skrivit kommentarer på programmets Facebooksida om att hon borde vara den ordinarie programledaren.

Annons

Sätt in Anna som programledare varje avsnitt”, skrev en person i en kommentar tidigare i år.

Vad roligt att Anna är programledare idag, så lugn och fin”, skrev en annan.

Tilde de Paula Eby i Efter fem
Tilde de Paula Eby som programledare för Efter fem.

Anna Brolins ord om Axel Pilebys miss i Efter fem

I torsdagens avsnitt av Efter fem fick vi återigen se Anna Brolin i rutan. Under ett inslag kastade hon och Axel Pileby en basketboll – och mitt under direktsändningen råkade Axel kasta bollen rakt på Anna Brolins huvud.

– Förlåt, var Axel Pileby snabb på att säga.

Men det verkar inte som att Anna tog illa upp utan istället tog hon sig för huvudet och började skratta åt kollegans miss. Anna Brolin la därefter upp klippet på sitt Instagramkonto med texten:

”Lärdom från gårdagen: släpp aldrig blicken på bollen vid så kallat tv-puffande framåt i sändning”. 

I kommentarsfältet verkar det som att tittarna roades av missödet.

”Axel både öva på sin bollkänsla”, skriver en person skämtsamt.

”Episkt moment”, skriver TV4-kollegan Soraya Lavasani, 37.

Även Axel Pileby själv har kommenterat inlägget och ber ännu en gång om ursäkt:

”Haha, EJ mitt stoltaste ögonblick!! Förlåt!!!”

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…