Tittarnas kritik mot Tilde de Paula i Efter fem: ”Skärp dig”

Tilde de Paula är arg
Tilde de Paula Eby ledde igår partiledardebatten i TV4:s program Efter fem. När hon fick kritik för sin insats gav hon snabbt svar på tal.
Annons

TV4:s aktualitetsprogram Efter fem leds allt som oftast av Tilde de Paula Eby, 46. Förra veckan var hon dock inte på plats under direktsändningarna. På Facebook förklarade Efter fem varför:

Tilde jobbar med ett annat uppdrag den här veckan”, skrev kanalen i ett inlägg.

Personen som tog över rollen som programledare under måndagen var kollegan Henrik Alsterdal, 39, som vi vanligtvis ser sittandes som nyhetsankare i programmet. Som vanligt fanns även Axel Pileby, 32, vid hans sida.

Annons
Henrik Alsterdal i Efter fem
Henrik Alsterdal tog över i Efter fem när Tilde de Paula Eby var borta förra veckan.
Annons

Tilde de Paula Eby tillbaka i Efter fem

Den här veckan har dock Tilde de Paula Eby varit tillbaka och under gårdagen fanns partiledarna för Centerpartiet, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet på plats i studion för att debattera om migration och socialt ansvar.

– Allt i en förhoppning i att vi ska kunna känna oss trygga oavsett vad vi röstar på när vi går till valurnorna på söndag, sa Tilde de Paula Eby i programmet.

Debatten höll på i över 40 minuter och programledaren styrde vem som hade ordet. Trots det fick hon efteråt kritik på Nyhetsmorgons Instagram som efteråt la upp en bild på alla partiledarna med Tilde de Paula Eby i mitten.

Partiledarna på plats i Efter fem-studion”, skrev de till bilden.

Tilde skärp dig ge alla lika lång tid… Lööf tog överhand det brukar hon göra när ingen stoppar henne å då är det opp till dig Tilde att styra till det”, skrev dock en missnöjd tittare.

Annons

Tilde de Paula Ebys svar till missnöjda tittarna

Tilde de Paula Eby var inte sen med att ge svar på tal och försvarade sig genom att förklara hur det går till bakom kulisserna.

Faktum är att det skiljde 50 sekunder när vi gick ur! Vi har en redaktör som räknar!” skrev hon i kommentarsfältet.

Tilde de Paula Eby i Efter fem
Tilde de Paula Eby som programledare för Efter fem.

Efter fem sänds måndag till fredag klockan 17.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…