LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Axel Pilebys bröllopsbesked med flickvännen – hårda orden: ”Inte en chans...”

30 aug, 2023 
Jonna Lawaetz
Axel Pileby
Utanför tv-rutan lever Axel Pileby ett familjeliv tillsammans med flickvännen Felicia och den gemensamma dottern.
I en ny intervju berättar TV4-profilen om parets bröllopsplaner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

Axel Pileby, 36 har efter sin medverkan i Efter fem blivit en mycket uppskattad programledare i TV4. Under sommaren syntes han dessutom i Nyhetsmorgon. Men nu till hösten fortsätter hans programledaruppdrag i den tionde säsongen av Efter fem.

Utanför tv-rutan lever Axel tillsammans med flickvännen Felicia Jartén, 28 och den gemensamma dottern Lärke, 2. I en tidigare intervju med Aftonbladet har han berättat om hur han och Felicia träffades för fem år sedan.

– Jag såg faktiskt henne komma gående i en matbutik och tänkte vilken sjuk utstrålning hon hade. Men jag vågade förstås inte gå fram och hon tittade inte ens åt mitt håll. Sedan visade det sig att vi bodde i samma område och vi träffades sedan ute på krogen. Men jag var den som tog initiativet, berättade han då till Aftonbladet.

Annons

Axel Pilebys ord om familjelivet

– Det var verkligen mäktigt när Lärke föddes och upplevelsen var så häftig. Däremot förändras livet och det är en utmaning. För mig har jobbet alltid varit otroligt prioriterat och nummer ett. Det är fortfarande extremt viktigt, men man har fått lära sig att ens eget ego måste stå åt sidan. Det är inte jag som är viktigast längre och så måste det vara. Men det är som sagt utmanande att kombinera de här två sakerna, sade han till Aftonbladet.

Fortsättningsvis berättar han om känslorna att vara pappa till Lärke och att han stävar efter att bli en lika bra förälder till sin dotter, som hans föräldrar var åt honom.

– Mitt mål nu är att bli en lika bra förälder som mina föräldrar har varit. De har alltid varit stöttande och älskat mig villkorslöst, sade han till Aftonbladet.

Axel Pilebys bröllopsbesked med flickvännen

Axel och flickvännen Felicia har varit ett par sedan 2018 och i en ny intervju med Hemmets journal berättar han om hur han ser upp till sambon och hennes rofyllda inställning.

Annons

– Felicia är så mycket som jag drömmer om att vara, hon har så många egenskaper som jag önskar att jag hade. Hon är lugn, inte ett dugg nojig – cool helt enkelt.

Vidare berättar han om paret i framtiden kommer ta steget och bli man och hustru och när han kommer gå ner på knä och fria till kärleken.

– Haha. Jag tror det skulle uppskattas om jag friade. I någon intervju råkade jag säga något i stil med ”inte en chans att jag gifter mig”. Då fick jag lite onda blickar hemma.

– Vi får väl se om jag överraskar. Jag stänger inga dörrar, som man brukar säga...

FOTO: TV4, Instagram

Annons