LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarnas starka reaktioner – efter Axel Pilebys val för dottern Lärke

21 jul, 2023 
Johanna Talamo
Efter fem-profilen Axel Pileby har tillsammans med flickvännen Felicia Jartén den tvååriga dottern Lärke. Följarna reagerar nu starkt på Axels senaste inköp till dottern:
”Det kommer du nog ångra bittert”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”Brand logo
Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”

Axel Pileby, 36 har efter sin medverkan i Efter fem blivit en mycket uppskattad programledare i TV4. Under sommaren syns han dessutom i Nyhetsmorgon och till hösten kommer han att fortsätta programledaruppdraget i Efter fem när de drar igång sin tionde säsong.

Axel Pilebys familjeliv

På det privata planet lever Axel Pileby tillsammans med kärleken Felicia Jartén, 28 och den gemensamma dottern Lärke, 2. I en tidigare intervju med Aftonbladet har han berättat om hur han och Felicia träffades.

– Det var 2018. Jag såg faktiskt henne komma gående i en matbutik och tänkte vilken sjuk utstrålning hon hade. Men jag vågade förstås inte gå fram och hon tittade inte ens åt mitt håll. Sedan visade det sig att vi bodde i samma område och vi träffades sedan ute på krogen. Men jag var den som tog initiativet, sade han då till Aftonbladet.

2021 välkomnade paret dottern Lärke till världen och till Aftonbladet berättade Axel om upplevelsen och hur föräldraskapet förändrat livet för honom.

Annons

– Det var verkligen mäktigt när Lärke föddes och upplevelsen var så häftig. Däremot förändras livet och det är en utmaning. För mig har jobbet alltid varit otroligt prioriterat och nummer ett. Det är fortfarande extremt viktigt, men man har fått lära sig att ens eget ego måste stå åt sidan. Det är inte jag som är viktigast längre och så måste det vara. Men det är som sagt utmanande att kombinera de här två sakerna, sade han till Aftonbladet.

Reaktionerna efter Axel Pilebys inköp till dottern

Axel Pileby har nu varit pappa till dottern Lärke i två år, till Aftonbladet har han tidigare berättat om hur han vill vara som förälder åt dottern och vartifrån han tar inspirationen för att uppnå det.

– Mitt mål nu är att bli en lika bra förälder som mina föräldrar har varit. De har alltid varit stöttande och älskat mig villkorslöst, sade han till Aftonbladet.

Annons

Axel Pileby har tidigare delat med sig av glimtar ur familjelivet på sin Instagram. Denna gång visar han upp det senaste inköpet till dottern – ett trumset. Under bilden skriver han:

”Såvida det här inte leder till världsturnéer, miljongage och en trevlig pension till mig så var det här ett mycket, mycket olyckligt inköp till en 2-åring.”

Inköpet leder till starka reaktioner hos följarna som menar på att han förmodligen kommer att ångra detta då det inte var ett särskilt taktiskt köp till en tvååring, särskilt inte om man gillar lugn och ro.

”Det kommer du nog att ångra bittert, jag gjorde samma misstag”, skriver en road följare.

”Världens bästa väckarklocka ju” hälsar en annan.

”Ojojoj. Hoppas ni har ett ljudisolerat rum med.” skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons