Axel Pilebys bröllopslycka med flickvännen: ”Magisk”

FELICIA JARTEN, AXEL PILEBY

Axel Pileby är en omtyckt profil i TV4:s Efter fem. För ett år sedan blev han förälder tillsammans med flickvännen Felicia, 28. Nu visar de upp den stora bröllopslyckan!
0:38

Efter reklamen: Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

(0:38)

Slå på ljud

Axel Pileby, 35, är en av frontpersonerna i TV4:s populära aktualitetsprogram Efter fem. Det har gått drygt tre år sedan programmet hade premiär och till en början var det bara Tilde de Paula Eby, 48, som syntes till i rutan.

Med tiden har Efter fem-gänget däremot växt och blivit mycket större. Idag har nämligen Tilde sällskap av Axel Pileby, Maximilian Artell, 30, Anna Brolin, 41, och Henrik Alsterdal, 42.

Tilde har tidigare berättat för Hänt om den otroligt härliga gemenskapen i gruppen.

– Ja, vi umgås allihopa! Både Axel, jag och Max. Vi har trådar där vi skriver massa till varandra hela tiden. Ibland går vi ut och fikar eller käkar eller tar ett glas vin eller nånting. Så vi har en bra relation!, har Tilde förklarat för Hänt.

Axel Pileby har blivit pappa – Tilde avslöjar i direktsändning

För nästan exakt ett år sedan blev Axel pappa för första gången. I flera år har han varit tillsammans med flickvännen Felicia Jartén, 28, och nu är de alltså en liten familj.

– Max, Henrik idag är ingen vanlig dag för idag så är vi lite extra glada på Efter fem. Vi välkomnar nämligen 3 480 gram och 49 cm ren kärlek. Alltså Axel, vår kompis har blivit pappa! Alltså det är så sjukt stort!, sa Tilde i Efter fem och fortsatte:

– Ah det är fantastiskt roligt. Inte bara Axel, Felicia har blivit mamma också så vi har den stora glädjen att få gratulera hela den lilla nybildade familjen. Hon är söt som socker!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tildes förhoppningar om Axel Pilebys namnval till dottern

Att Tilde var glad för Axels skull var med andra ord ingen hemlighet. Dessutom hade hon en stor önskan, nämligen att dottern skulle döpas efter henne. Axel gav då en ledtråd om namnvalet – som gjorde att Tilde börjat hoppas ännu mer.

– Vi har någonting på gång kan jag säga, det är inte riktigt spikat. Jag kan avslöja så mycket som att det troligtvis kommer bli ett namn med fem bokstäver. Det kommer finnas med L och ett E i namnet, avslöjade Axel.

5 saker om Axel Pileby som du kanske inte visste

Se klippet här!

I namnet Tilde finns det ju både ett L och ett E med, så Tilde de Paula hade verkligen höga hopp. Men hon fick tyvärr inte sina drömmar uppfyllda, Axels dotter fick nämligen det fina namnet Lärke!

Idag är lilla Lärke, eller Lärkan som Axel och Felicia ibland kallar henne, 1 år gammal och har därmed börjat bli mer självständig. Så nu har Felicia och Axel kunnat ge sig ut på egna äventyr! I helgen har de nämligen fått festa till det i goda vänners lag. Det är nämligen deras kompisar som har gift sig! Nu visar Axel upp den stora bröllopslyckan med Felicia!

”Tack för en magisk dag”, skriver Axel.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!