AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så mycket lön får Robinson-deltagarna – en deltagare får dubbla summan

11 dec, 2022 
PETRA MALM, ROBINSON 2022
Det är allmänt känt att deltagarna i Robinson får en summa pengar för att vara med i programmet.
Nu avslöjar Martin hur mycket det rör sig om och att alla faktiskt inte fick lika mycket, en deltagare fick nämligen mer...
Annons
Hänts julkalender 9 – kändisarnas önskelistorBrand logo
Hänts julkalender 9 – kändisarnas önskelistor

Robinson är mer spännande än någonsin. I veckans öråd höll Helen Lindborg, 32, på att bli utröstad för tredje gången. Men efter att Kristoffer Nystedt, 33, tappat immunitetsförgöraren gick alla planer i kras.

Istället blev det Andreas "Värmland" Haraldsson, 29, som fick lämna tävlingen. Enligt honom själv ska det ha varit hans egen vilja – vilket egentligen är ett regelbrott då man inte får prata på örådet.

– Jag hade gjort plan A, ut med Helen men plan B var faktiskt ut med mig. Jag säger faktiskt på ördådet plan B, plan B. Gör det, förklarade Andreas för Hänt.

Vändningen efter corona-beskedet i Robinson

I år har vi fått se några Robinson-veteraner i form av Sandra Cucarano, 25, och Isabella "Bella" Resmark, 26. Första veckan på Gränslandet fick vi även se återvändaren Christina Nordback, 34.

Annons

Något som Sandra, Bella och Christina har gemensamt är att de alla var med i Robinson förra året när corona tog sig in i lägret. Sandra blev helt förstörd när hon fick veta att hon var tvungen att lämna tävlingen för att hon testat positivt för viruset.

Sandra har dessutom tampats med en hjärntumör, något vi fick veta redan förra gången hon var med. Så när Sandra dök upp i Robinson igen var det nog många som höjde på ögonbrynen. Trots att läkarna avrådde henne från att åka till Robinson igen så trotsade hon deras rekommendation och åkte ändå.

Men när Sandra kom hem från Robinson, efter andra gången, hände något oväntat. Tumören hade nämligen krympt, enligt en glad Sandra.

Så mycket pengar får en Robinson-deltagare

Men tillbaka till Robinson. Det är allmänt känt i alla tv-program att man får en summa för att vara med. I en livesändning på Tiktok avslöjade Martin Larsson, 25, hur mycket pengar han fick för att vara med. Men han avslöjar samtidigt att det var en deltagare som fick lite mer – nämligen Sandra!

– Jag fick 8000 kronor. Tror alla fick det förutom Sandra som fick 15 000 kr tror jag, sa Martin i livesändningen.

När Hänt når Sandra bekräftar hon att så är fallet.

”Jag jobbar ju med försäljning, så förhandling är något jag gör till vardags!”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons