ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Per Anderssons ex-fru Malin Carlsson bryter tystnaden om separationen

09 dec, 2022 
MALIN CARLSSON, PER ANDERSSON
Förra veckan avslöjade Per Andersson att han och ex-hustrun Malin Carlsson går skilda vägar efter 25 år ihop.
Nu bryter Malin tystnaden om uppbrottet.
Annons
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

Komikern Per Andersson och Malin Carlsson var ett par i 25 år och har två barn ihop – sönerna Ture, 12, och Tage, 15.

Per och Malin förlovade sig år 2003, men det blev aldrig något giftemål. Nu har de istället landat i att gå skilda vägar. Det var när Per gästade Carina Bergfeldts talkshow Bergfeldt som han avslöjade nyheten.

– Det är länge, man blir ju tajta som satan. Men samtidigt kommer man till ett läge då det är dags att göra det och man har gått igenom mycket, då måste man våga ta det steget också. Det är något man gör tillsammans, vi är fortfarande jättebra vänner, sa han och fortsatte:

– Det här gör vi tillsammans, och ta det här steget på ett vuxet och rimligt och moget sätt ändå.

Ex-hustrun Malin Carlsson om separationen

Sedan dess har det varit tyst från Malins sida, fram tills nu.

Annons

Nyheten blev snabbt offentlig och nu uttalar sig Malin om hur hon ser på den saken.

– Det känns helt okej, vi kanske ska säga vad det handlar om, för dem som inte scrollar runt. Men jag har ju separerat, Per och jag har separerat. Och när man är på tv lite sådär nu och då som han är, så får man ändå vara beredd på att en sådan grej kanske hamnar i tidningen, säger hon i podden Både& och fortsätter:

– Det känns ändå som vi var beredda på det, så det känns väntat.

Malin Carlsson om relationen – har flyttat isär

Hon berättar också om hur hon mår idag och hur relationen till Per egentligen ser ut idag. Dessutom kan hon avslöja att de nu har flyttat isär.

– För det är ju såklart inte helt klart än, men det är ju också en process med många steg som man går igenom och som man tacklar. Det är sol och det är regn och kanske någon åska någon gång emellan. Men allt har sin tid, så just nu när vi faktiskt bor på två adresser och är jättegoda vänner och projektar kring allt det nya och får till det och ha det bra och sådär, säger hon i podden och fortsätter:

– Så känner man ju att min dagsstatus stämmer liksom inte överens med allas reaktion bara för att det var i tidningen idag. Det blev en överraskning då för människor runtomkring oss, inte för våra närmaste såklart.

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons