LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aviciis ex Tereza om kärleken idag efter uppbrottet från Tims vän

23 jan, 2022 
Aviciis ex Tereza
Ett år efter Tim ”Avicii” Berglings bortgång blev Tereza Kacerova tillsammans med Morten Breum.
Det forna paret valde dock att gå skilda vägar för en tid sedan.
I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar Tereza hur hennes kärleksliv ser ut idag.
Annons
Minnesplatser för Avicii som du kanske missatBrand logo
Minnesplatser för Avicii som du kanske missat

Den 20 april 2018 hittades den världskända dj:n Tim ”Avicii” Bergling avliden. Knappt en vecka senare gick hans familj ut med ett öppet brev som antydde att Tim begick självmord. Han blev 28 år gammal.

Strax efter Tims bortgång valde den tjeckiska modellen Tereza Kacerova, 29, att träda fram och berätta hon var Aviciis flickvän. I ett inlägg på Instagram lättade Tereza på hjärtat och berättade om förlusten och den ofattbara sorgen.

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt, ett fruktansvärt misstag. Jag tror att det till slut har blivit klart för mig att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen”, skrev hon då.

Annons

Exet Tereza Kacerova blev ihop med Aviciis kompis Morten

Ett år senare kom Tereza med ett glädjande besked – hon hade nämligen hittat kärleken på nytt. Den lyckligt lottade visade sig vara dj:n Morten Breum, 39, som var vän med Tim.

Beskedet möttes av blandade reaktioner. Många menade att det var fel av Morten att bli tillsammans med sin bortgångne väns ex-flickvän. I ett inlägg på Instagram delade den danska dj:n med sig av sin syn på saken.

”Jag är uppriktigt ledsen om det sårar någon att jag är tillsammans med Tereza, det har aldrig varit min intention. Många av er har skrivit till mig privat och frågat: Varför just hon? Det finns så många tjejer. Men för mig finns inga andra”, skrev han då.

Tereza Kacerova om kärlekslivet idag efter Avicii och Morten

Tereza Kacerova och Morten Breum är dock inte ett par idag. När eller varför relationen tog slut har de inte gått ut med offentligt, men att de fortfarande är vänner råder det ingen tvekan om.

Annons

Så hur ser Terezas kärleksliv ut idag? I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar modellen att hon är singel, men också att hon har höga krav på en framtida partner.

”Mitt ex flög till Texas i helgen bara för att fira min födelsedag. Vilket har inspirerat mig till att höja min standard när det kommer till män”, skriver hon intill en bild på sig själv från födelsedagsfirandet och fortsätter:

”Jag kommer inte längre acceptera att få ett svar efter 24 timmar. Bara för att det tar ibland tar flera dagar innan jag svarar, betyder det inte att du kan göra samma sak”.

FOTO: Youtube, David Fisher/REX

Annons