Återföreningen som får Harry Potter-fansen att gå i taket: ”Herregud”

Återföreningen som får Harry Potter-fansen att gå i taket: ”Herregud”
Draco Malfoy, Hermione Granger och Neville Longbottom på samma bild. Sju år efter den sista filmen har skådespelarna från Harry Potter återförenats. Nu hyllas bilden av fans världen över.
Annons

J.K. Rowlings böcker om Harry Potter har gjort succé världen över och är en av de mest sålda bokserierna genom tiderna. Filmatiseringen har även den gjort succé, och när den sista filmen släpptes 2011 sörjde fans att sagan var slut. 

Annons

Nu har en Instagrambild gett dem lyckan tillbaka. Det är Tom Felton, 30, som i filmen spelar rollen som den elaka Draco Malfoy, som har lagt upp en bild tillsammans med Harry Potter-skådisarna Emma Watson, 28, och Matthew Lewis, 28. Eller som fansen hellre vill kalla dem – Hermione Granger och Neville Longbottom. 

Under bilden har Tom skrivit ”Skolkamrater #hogwartsalumni”. Mycket har hänt sedan trion sågs tillsammans på bioduken för sju år sedan. Fansen går nu fullkomligt i taket över återföreningen.

Herregud! Kan inte förstå att jag ser detta. Jag älskar er så mycket!”, skriver en.

Annons

Det här är det bästa som någonsin hänt”, skriver en annan.

Jag blir galen! Jag älskar detta!!”, skriver ännu en.

Det här är hela min barndom”, skriver en till bland kommentarerna.

Några skriver till och med att de hoppas på en ny Harry Potter-film inom en snar framtid. Sammanlagt har åtta filmer släppts om den föräldralösa pojken som hamnar på internatskolan Hogwarts där han lär sig allt om trolldom och häxkonster. Filmerna är en av de mest inkomstbringande genom tiderna.

Känner du igen dem?

Foto: Instagram, IBL

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…