LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Emma Watson

Emma Watson är en brittisk skådespelerska född den 15 april 1990. Hon är mest känd för sin roll som Hermione Granger i Harry Potter , som hon spelade från 2001 till 2011.Efter Harry Potter-filmserien har Watson fortsatt sin skådespelarkarriär med roller i filmer som "The Perks of Being a Wallflower", "Beauty and the Beast" och "Little Women". Hon har också varit en stark röst för kvinnors rättigheter och har varit aktiv inom flera välgörenhetsorganisationer, inklusive UN Women och HeForShe-kampanjen.Watson har vunnit flera priser för sin skådespelarkarriär och har också blivit utnämnd till en FN-ambassadör för kvinnors rättigheter. Läs alla artiklar om Emma Watson här!
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons