LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Daniel Radcliffe levererar det perfekta svaret på frågan om hur det är att vara sexsymbol

30 okt, 2014 
AvLina Tidén Sundin
Daniel Radcliffe har fått höra att han är en märklig sexsymbol. Se klippet där Harry Potter-stjärnan ifrågasätter logiken i att Emma Watson blev sexualiserad redan när hon spelade Hermione Granger.
Annons

Daniel Radcliffe, 25, blev ett namn på allas läppar genom rollen som Harry Potter redan på mellanstadiet. Då var det knappast någon som tog honom för en sexsymbol, en benämning som kommit på senare år genom mer romantiska roller såsom Wallace i “What if” som kom förra året.

– Omkring tiden då den romantiska filmen “What if” kom ut så var det en massa folk som sa “Du är verkligen okonventionell för en romantisk huvudroll”. Så till slut ledsnade jag på att höra det och gav svar på tal “Vad är egentligen okonventionellt med mig? Berätta för mig”. Och de sa “Jag tror det beror på att, du vet, vi associerar dig till Harry, den unga pojktrollkarlen”. Mitt omedelbara svar var “Den manliga populationen hade inga problem med att omedelbart sexualisera Emma Watson”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Daniel Radcliffes uppfriskande svar ligger i tiden. Det är hög tid att sätta stopp för utseendefixeringen och liksom Russell Brand, 39, som gick in och ifrågasatte hetsen mot Renée Zellweger, 45, har nu även Daniel tagit ställning. Se hela klippet med intervjun nedan:

Håller du med? Diskutera i kommentarsfältet!

Annons