Åsa Ingrosso om tuffa tiden med maken Emilio

Åsa Ingrosso och maken Emilio Ingrosso.
Nu berättar Åsa Ingrosso om den jobbiga tiden med maken Emilio Ingrosso.
”Det är okej att vara ledsen, okej att vara deppig och orolig eller vad det nu är”, skriver hon på Instagram.
Annons

Framgångsrika inredningsdesignern Åsa Ingrosso, 44, är gift med kända entreprenören Emilio Ingrosso, 54, som tidigare varit gift med Wahlgrens värld-stjärnan Pernilla Wahlgren, 51. Emilio och Pernilla har tillsammans barnen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 22.

Annons

Nu berättar Åsa Ingrosso om det gångna året. Det är på hennes Instagram som hon skriver att 2019 har varit väldigt händelserikt. Hon och Emilio nyöppnade sin restaurang som de driver i Palma på Mallorca, men det var inte bara en dans på rosor skriver inredningsdesignern.

Annons

”På många vis oerhört jobbigt..renoveringen av restaurangen i Can Barbara tog så pass hårt på både mig och Emilio att vi faktiskt inte riktigt repat oss ännu. Mycket av den glädje man ska känna för en nyöppning försvann lite på grund av alla dom knasiga problem som dök upp längs vägen”, skriver hon i ett inlägg.

Hon förklarar att den intensiva tiden tog ut sin rätt på både henne och maken, vilket hon inser när hon blickar tillbaka.

”Helt ärligt, såhär i efterhand brände vi ut oss båda två. Det var för hård press under för lång tid och att missa halva säsongen drabbade oss även ekonomiskt. Men skam den som ger sig! Man får helt enkelt bita ihop, kavla upp ärmarna och jobba på! Vad annars kan man göra?”.

Annons

Stundtals tufft år

Åsa Ingrosso fortsätter med att berätta hur 2019 har bjudit på en del motgångar.

”Ibland är det tufft och ibland går det dansande enkelt. 2019 har på många vis varit skitjobbigt rent ut sagt.. och även privat. Men jag tänker att livet är så och det är okej! Det är okej att vara ledsen, okej att vara deppig och orolig eller vad det nu är! Det är okej! Det här året har även gett så otroligt mycket glädje och det roligaste är att jag på många vis mer och mer får jobba med det jag brinner för”, skriver hon.

Samtidigt som året har varit tufft förklarar Åsa Ingrosso hur hon uppskattar att hon har fått jobba med det hon brinner för, vilket är inredning, skapande och formgivning. Att hennes följare stöttar henne och hyllar henne för jobbet hon gör betyder väldigt mycket.

Annons

”Så med det sagt tänker jag vända ryggen åt detta året med ny lärdom i ryggsäcken, en del svåra beslut och kämpigt kämpande men också ren och pur glädje! Jag säger även välkommen 2020.. Jag är så redo för dig!!”, skriver hon.

View this post on Instagram

Mitt 2019 har varit extremt händelserikt. På många vis oerhört jobbigt..renoveringen av restaurangen i Can Barbara tog så pass hårt på både mig och Emilio att vi faktiskt inte riktigt repat oss ännu. Mycket av den glädje man ska känna för en nyöppning försvann lite pga all dom knasiga problem som dök upp längs vägen. Helt ärligt, såhär i efterhand brände vi ut oss båda två. Det var för hård press under för lång tid och att missa halva säsongen drabbade oss även ekonomiskt. Men skam den som ger sig! Man får helt enkelt bita ihop, kavla upp ärmarna och jobba på! Vad annars kan man göra? Jag delar med mig mycket här på instagram, om mitt liv, om vad som händer! Men den största delen ser ni ju inte och mycket händer ju och sker hela tiden. Ibland är det tufft och ibland går det dansande enkelt. 2019 har på många vis varit skitjobbigt rent ut sagt.. och även privat. Men jag tänker att livet är så och det är ok! ❤️ Det är ok att vara ledsen, ok att vara deppig och orolig eller vad det nu är! Det är OK! Det här året har även gett så otroligt mkt glädje och det roligaste är att jag på många vis mer och mer får jobba med det jag brinner för. Det roligaste jag vet. Inredningen, skapandet, formgivningen. Det är en lycka långt ner i djupaste själen. Så många DM-s, förfrågningar, lyckönskningar, beröm, kärleksösande och boost ni alla gett och jag fått äran att ta emot, är en sån blessing.. Det slår liksom allt. Jag är sååå tacksam och så berörd över alla er. (Okej minus typ 3st som jag typ blockat haha) men NI! Som skriver så fint, kommenterar, skickar värme och kärlek. Om å om igen. Ni är AMAZING!! Allihop!! 🙌🏼💕 TACK!!! Så med det sagt tänker jag vända ryggen åt detta året med ny lärdom i ryggsäcken, en del svåra beslut och kämpigt kämpande men oxå ren och pur glädje! Jag säger även VÄLKOMMEN 2020.. jag är SÅ redo för dig!! 🥂 👠🎩 🎈🖤 #newdecade2020

A post shared by Åsa (@asa_ingrosso) on

FOTO: Instagram, Håkan Bengtsson/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…