Åsa Ingrossos ärliga ord om smärtsamma familjesituationen

Åsa Ingrossos ärliga ord om smärtsamma familjesituationen
Emilio Ingrosso och Åsa Ingrosso är bosatta i Spanien, något som verkar tära en del på familjesituationen.
Nu berättar Åsa om livspusslet och smärtan i hjärtat.
Annons

Framgångsrika inredningsdesignern Åsa Ingrosso, 44, är gift med kända entreprenören Emilio Ingrosso, 54, som tidigare varit gift med Wahlgrens värld-stjärnan Pernilla Wahlgren, 51. Emilio och Pernilla har tillsammans barnen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 22.

Annons

På Bianca Ingrossos Youtube-kanal har man kunnat se Åsa en hel del, då hon fick i uppdrag att inreda Biancas nya lägenhet.

Åsa själv har två barn sedan tidigare Anton Björling, 23 och Lina Björling, 20.

Annons

Orden om familjesituationen

Emilio och Åsa har inga barn tillsammans, men de olika familjerna verkar leva en fint liv tillsammans. Paret bor i Palma där de driver restaurangkedjan La Perla. Men att en del av familjen bor i Sverige och en annan del i Spanien är något som Åsa Ingrosso tycker känns fruktansvärt.

Den påfrestande familjesituationen kryper fram mer och mer och på Instagram skriver nu Åsa om livspusslet, som bildtext till ett foto på sig själv från en middag med familjen:

“Vi hade en sån otroligt trevlig kväll igår med några av dom älskade barn som bor här i Sverige. Att ha familjen uppdelad såhär i två länder är fullkomligt fruktansvärt.”

Hon fortsätter:

Annons

“Det är så sällan vi är tillsammans alla på en gång och hur vi än gör så har vi dåligt samvete med längt och smärta i hjärtat. Man vill ju vara överallt med alla jämt. Men vi åker, pusslar och försöker se till att vara tillsammans så mkt det bara går. Igår var en sån fin kväll och jag är så tacksam för min underbara familj både här och där”.

Hon skriver även något som hon tidigare nämnt, att Bianca, Benjamin och Oliver inte är hennes blodsband – men hennes hjärtebarn.

”Älskar dig”

Familjemedlemmarna var inte sena med att kommentera. Bianca Ingrosso skriver “Men, Älskar dig”, följt av flera hjärtan. Även maken Emilio kommenterar flera hjärtan.

Annons

Fansen känner också med Åsa. “Känner inte dig men du verkar vara en så fin varm härlig underbar person. Så fin text!”, skriver en.

“Bästa Åsa du sprider så mycket fin positiv energi, jag älskar att läsa dina inlägg. Tänk om det fanns fler som var som dig då skulle världen vara en finare plats”, kommenterar en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Håkan Bengtsson/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…